Edel parašė:
Liks liks! 🤞✨️🧡
nu vaa, sveikos merginos, iš mano 8 kiaušialąsčių, 7 buvo brandžios, 6 apsivaisino (ICSI)
iki 5 dienos auginome ir turime 4vnt - 4AA ir 1 vnt 4BB, užšaldėme, kelsime pavasarį/vasarą.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįEdel parašė:
Liks liks! 🤞✨️🧡
nu vaa, sveikos merginos, iš mano 8 kiaušialąsčių, 7 buvo brandžios, 6 apsivaisino (ICSI)
iki 5 dienos auginome ir turime 4vnt - 4AA ir 1 vnt 4BB, užšaldėme, kelsime pavasarį/vasarą.
svetocekliu parašė:
Sveikos, jau 10 mėn. planuojam natūraliai pastoti, bet nepavyksta, vyrui 39 metai, man 38. Pas savo ginekologe lankiausi, po 6 mėn. nepavykusiu bandymų išrašė gerti…
Laba, kompensuojami du kartai, pirmiausia nueikite siuntimo pas savo ginekologe ir tada NW ar Medicija ar Santaros, primokėt privačiose reiks daugiau, Santarose maziau.
svetocekliu parašė:
Sveikos, jau 10 mėn. planuojam natūraliai pastoti, bet nepavyksta, vyrui 39 metai, man 38. Pas savo ginekologe lankiausi, po 6 mėn. nepavykusiu bandymų išrašė gerti…
Sveiki paskaitykite geriau foruma. Ir internete del kompensuojamo ivf. Suaip visos ein nw, nei medicija. Dar renkasi ir santaras valstybines
akinom23 parašė:
Paminėjot lubion ir galvoju, ar aš susileist nemoku, bet nu kartą būna ok, bet žymiai dažniau su mėlynėm ir skauda. Gal yra kažkokių triukų, kad neskaudžiai susilei…
As tik viena karta turejau melyne kai kita adata leidausi, buvau nusipirkus eurovaistinej atskirai tik adatu... tai man ten per ilga ir ta adata ir per stora buvo.
As pirkau eurovaistinej insulininiu svirkstus, tokie su rausvu/oranziniu/rudu galiuku, ir ta adata persidedavau ant kito svirksto.
Tuomet nieko nebuvo nieko nejauciau...
Dar leidausi zemiau nei is karto po bamba
Dreamland parašė:
As tik viena karta turejau melyne kai kita adata leidausi, buvau nusipirkus eurovaistinej atskirai tik adatu... tai man ten per ilga ir ta adata ir per stora buvo.
Aš irgi su tokiom pat adatom, bet labiau bambos šonuose.. gal dėl to
Ačiū, kad pasidalinot, pabandysiu
Juuu parašė:
O ką aš sakiau! Valiooo! 🥰🥳🥳🥳
svetocekliu parašė:
Pradžiai tai paskaitykit šitos temos pirmą puslapį. 😊
Lilis parašė:
Laba! Na ką, trečiasis fet nusimato. Visada tikėjau, kad pirmas ar antras kartas bus sėkmingi, bet deja. Ir aš buvau tas ,,lengvas" atvejis, kai sveiki ir jauni, o …
Same here.... tikėjimas ir minčių galia ir man nepadėjo, teko imtis logikos galios 🤷♀️ kiek dar turit šaldytų? ❄️
akinom23 parašė:
Aš irgi su tokiom pat adatom, bet labiau bambos šonuose.. gal dėl toAčiū, kad pasidalinot, pabandysiu
Chatgpt sake apie 7cm nuo bambos tai kazkur taip ir dariau
Wagamama parašė:
Same here.... tikėjimas ir minčių galia ir man nepadėjo, teko imtis logikos galios 🤷♀️ kiek dar turit šaldytų? ❄️
4 liko.
Na ka, gavau ir as patvirtinima del musu embrionu - isviso uzsalde 18, 10 - 5 dienu, 8 - 6 dienos, nors jau vakar turejau tokia minti, del skaiciaus, kai gavau papildoma invoice, bet tiesiog norejosi patvirtinimo. Kokia kokybe dar nezinau, sake parasys kita savaite, nes embriologiste dar neparase pilnai ataskaitos. Jauciuosi lyg laimejusi milijona, nes tikrai nesitikejau tokiu skaiciu, man tai tikrai aukso puodas, nors milijonas irgi praverstu, susimoketi palildomas saskaitas 🤭 Esu begalo laiminga ir dekinga, kad po pirmojo IVF gavus tik 4 embrionus, ir tik viena euploidini, gydytoja atsizvelge i protokola, pakeite ji, isiklause i mano nuogastavimus ir bendrai turime toki rezultata.
Dar zinoma laukia ilgas kelias, pgt-a, bet po siai dienai - as jauciuosi, kad padareme labai daug ir, kad tikriausiai naujo IVF nebereiks, o gal net liks broliukui ar sesei 🙏🌹
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai