migle0505 parašė:
Man irgi siūlo, bet kažkaip linkstu labiau prie paprasto ivf
o kokioj jus dabar situacijoj? Nepamenu
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįmigle0505 parašė:
Man irgi siūlo, bet kažkaip linkstu labiau prie paprasto ivf
Minčių_galia parašė:
Labai labai sveikinu ❤️ tikėjau Jūsų rezultatai! Kažkaip labai pasitikiu Griciumi, todėl maniau, kad Jums pavyks šį kartą 💐🥰🐣
Labai ačiū, aš tiesa pasakius nelabai tikiu, bet ramiai nusiteikus pereiti visus etapus kiek reikia, kaip jau bus taip 🌷
September7 parašė:
Labai ačiū, aš tiesa pasakius nelabai tikiu, bet ramiai nusiteikus pereiti visus etapus kiek reikia, kaip jau bus taip 🌷
Labai uz jus dziaugiuosi !
tikiuosi viskas bus gerai, kad skaiciukai graziai augs
O cia mano - virsutiniai nepilnai 6 dpi, apatiniai sio ryto, nepilnai 7 dpi
Belieka tiketis, kad ryskesim ir si karta viskas bus gerai 🙏

Zemyna19 parašė:
Labai uz jus dziaugiuosi !tikiuosi viskas bus gerai, kad skaiciukai graziai augs
![]()
Labai gražiai ryškėja 🤞 hcg antradieni?
September7 parašė:
Labai gražiai ryškėja 🤞 hcg antradieni?
Aha 🙂
vivig parašė:
Sveikos merginos, gal kazkuri susidurete su letiniu endometritu? Situacija tokia, kad pagaliau issiaiskinom dvieju nepavykusiu implantaciju priezasti (bent siuo met…
Sveika, as su juo susidurusi. Po gimdymo sunkaus jis man spejam atsirado, ir as jo nejauciau 2 metus. Tuomet 2 ivf darem, ir po 2 kelimu ji man sugalvojo patikrinti gydytoja. Gydziausi Doksiciklinu 2 kursus sugeriau, kaip ir rode kad issigydziau tas tyrimas, tada 3 ivf ,po jo vel tyrimas, ir vel ji man rado. Is kur jis man nezinau, ar as jo iki galo neissigydziau(nors tyrimas rode kad nebera tu CD13
ar po ivf intervenciju. Tai dabar geriau Trichopol ir Ciprinol antibiotikus, na pi tyrimo atrodo issigydziau, neberodo jo man. Bandysime kelti kova, tai bus matyti, nes pries tai tik biocheminiai
Florencia parašė:
Kolkas darau pertrauka po pirmo nepavykusio ivf. Kele du kartus, viena 3 dienu, kitas buvo saldytas bet prastos kokybes 2ab
migle0505 parašė:
Kolkas darau pertrauka po pirmo nepavykusio ivf. Kele du kartus, viena 3 dienu, kitas buvo saldytas bet prastos kokybes 2ab
O bandysite pas vaigauskaite papulti?
Minčių_galia parašė:
Merginos, kaip anksti jūs testuojatės! Man tai nors sunkoka laukti rezultatų, bet dar labiau bijau neigiamo testo, kuris man keltų stresą tai sakiau tik HCG darysiu…
Kada hcg?
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai