Zemyna19 parašė:
Taip, 2 dienu ir 5 dienu
Tai labai daug šansu kad abu prikibo, nes čia labai dideli skaičiai 🤞🤞🤞
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįZemyna19 parašė:
Taip, 2 dienu ir 5 dienu
Rožyte24 parašė:
Pasekimui ar vyksta ovanakart 20 buvo , šįkart 30
Ivyko!
Zemyna19 parašė:
Taip, 2 dienu ir 5 dienu
Didele tikimybe dvynukams. Arba vienam stipruoliui! Ar kartosite hcg?
September7 parašė:
Man cia kaip sapnas tikrai, po beveik 10 metu 🥹 bet kai turetos tokios patirtys, dziaugiuosi viduje, bet vistiek yra bet.. na manau, daugelis ta cia ta jausma supranta 🥹
Inanana parašė:
Didele tikimybe dvynukams. Arba vienam stipruoliui! Ar kartosite hcg?
Uzsirasiau dar ketvirtadieniui
Zemyna19 parašė:
Man cia kaip sapnas tikrai, po beveik 10 metu 🥹 bet kai turetos tokios patirtys, dziaugiuosi viduje, bet vistiek yra bet.. na manau, daugelis ta cia ta jausma supra…
Lenkiu žemai galvą už pastangas. 🥰❤️ Mano patirtis 6 metai, atrodo, tiek neturėčiau jėgų, kiek jūs... Tegul ta dovana būna su pačiu gražiausiu laimės kaspinu!❤️
Zemyna19 parašė:
Man cia kaip sapnas tikrai, po beveik 10 metu 🥹 bet kai turetos tokios patirtys, dziaugiuosi viduje, bet vistiek yra bet.. na manau, daugelis ta cia ta jausma supra…
Labai Jus sveikinu! Linkiu sėkmingai iki galo 🙏
Zemyna19 parašė:
Taip, 2 dienu ir 5 dienu
Sveikinimai ❤️❤️❤️ Mano buvo 9dpi 207hcg, kele du, gydytojas irgi galvojo gal abu prikibo, bet buvo vienas
Zemyna19 parašė:
Nesu tokiu skaiciu maciusi 🥹
Nuoširdžiausi sveikinimai!!! Siųskite mums nėštumo burtus!
Visoms labai labai aciu uz palaikyma 🤗 dziaugiuosi nedrasiai, bet pradzia, lyginant kaip budavo anskciau, atrodo tikrai gerai 🙏
Tikrai nuosirdziai visoms linkiu, kad sis kelias butu kuo lengvesnis, o testukai ir skaiciukai atnestu tik geras naujienas ! ❤️
O as dabar lauksiu rytojaus kartojimo, nes vis tik, dar turi ir dvigubeti
Beje, dariausi ir prg, tai virs 600
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai