Zemyna19 parašė:
37 suejo![]()
🩷🩷🩷
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįZemyna19 parašė:
37 suejo![]()
🩷🩷🩷
Zemyna19 parašė:
37 suejo![]()
Didžiasi sveikinimai!
o jūs vaikų turit jau ar čia jūsų pirmas?
Na o mum panašu šį kartą nepavyko. Šiandien 8 dpi, testai baltut baltutėliai, tai vilties, kad ryt bus geras hcg jau neturiu. Išnaudojom paskutinį blastuką. Liūdna žinoma, bet kol kas esu labai dėkinga likimui ir už vieną sūnų. Lenkiu žemai galvą už tas, kurios nepasiduoda po n nesėkmių... Linkiu, kad visos taptumėt mamom! 🙏
akinom23 parašė:
Na o mum panašu šį kartą nepavyko. Šiandien 8 dpi, testai baltut baltutėliai, tai vilties, kad ryt bus geras hcg jau neturiu. Išnaudojom paskutinį blastuką. Liūdna …
Dar nepraraskite vilties 🙏🏼
Tie testai juk nebūtinai teisingai rodo!
Nors aš pati nuo vakar kažkokiose dvejonėse ir nesėkmės mintys lenda į galvą, nes jokių pojūčių nebejaučiu, nors sekmadienį (5DPI) tai lb pilvą maudė.
Minčių_galia parašė:
Galėjo būti ir implantacija tuo metu! Man atrodo kaip tik geras ženklas
bet čia tik spėliojimai žinoma, ryt sužinosim tiesą. Tas laukimas... omg. Buvau pamiršus, ką tai reiškia
akinom23 parašė:
Na o mum panašu šį kartą nepavyko. Šiandien 8 dpi, testai baltut baltutėliai, tai vilties, kad ryt bus geras hcg jau neturiu. Išnaudojom paskutinį blastuką. Liūdna …
Antro ivf nedarysite?
Minčių_galia parašė:
Man maude stipriai nuo 2dpi, tai nera blogai
akinom23 parašė:
Galėjo būti ir implantacija tuo metu! Man atrodo kaip tik geras ženklasbet čia tik spėliojimai žinoma, ryt sužinosim tiesą. Tas laukimas... omg. Buvau pamiršus,…
Man irgi labai sunku 🥲 iki 7 DPI pakankamai lengva buvo, o va nuo vakar kažkaip labai bijau ir neramu.
Inanana parašė:
Antro ivf nedarysite?
Dabar ne, galbūt kadanors vėliau
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai