2026.03.07 13:28 (prieš 1 mėn.)
The Sea parašė:
ArJūs tikrai galvojate, kad gydytojai/klinikos nėra suinteresuoti padėti iš pirmo karto? Aš esu susidūrusi su pakankamai nemažai vaisingumo gydytojų ir tikrai mačia…
Man RMC kraujo tyrimai daryti prieš metus, per tą laiką buvo du kėlimai be kibimo ir vienas biocheminis, bet per tą laiką nepasiūlė nei kraujo tyrimų pasikartoti, nei skydliaukę pasižiūrėti, tik tas gimdos biopsijas, kurias daro daugiau dėl mokslinio tyrimo 🙂 o dar kai pamatė man endometriomas (prieš tai net nežinojau, kad turiu endo) jokio gydymo tarp FET ciklų nesiūlė, nors manau kokie hormonai tame tarpe pagerintų situaciją, bet ne, vienodai rodo 😀 ir manau pasibaigus blastukams siūlys naują IVF pas juos, nors mano atveju gal geriau bųtų kokia laparoskopija prieš IVF.
Žodžiu, lankiausi dabar pas Norkutę, nes ji bent maloniau bendrauja, bet kad bent viena gydytoja ten daugiau gilintųsi, tai nepastebėjau (teko pabūti pas visas).
Santaros irgi ne privati klinika, bet iš šito forumo susidato įspūdis, kad ten ir tyrimų daugiau daro, ir dėmesys individualus, vaistus skiria pagal pacientę, o ne visoms vienodas dozes, nesvarbu kokia liga, ar tu 50 sveri, ar 100 kg 😀