The Sea parašė:
Man prieš 2 FET buvo sakiusi, kad gerti pasibaigus mėnesinėms 😀
Ir geret visą laiką iki FET?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįThe Sea parašė:
Man prieš 2 FET buvo sakiusi, kad gerti pasibaigus mėnesinėms 😀
Viltix parašė:
As geriau nuo ikelimo dienos, taip paskyre
Viltix parašė:
Taip ir po FET, ir jeigu būtų buvęs teigiamas atsakymas būčiau gėrus ir toliau, nes mano trombocitai ir trombokritas visuomet viršija normas. O nuo įkėlimo dar ir Inhixa leidausi 😀
gintaricka parašė:
Nebandžiau, bet irgi turiu tokių minčių 😀
Prisiskaičiau, kad pakenkti negali, tai atrodo kodėl gi ne.. gal nėr logikos, gert, ko daktaras neskyrė, bet matau, kad daug kam skiria ir su laimingom pabaigom..
Frezija parašė:
As geriau nuo ikelimo dienos, taip paskyre![]()
Vat idomu, kodel vienom skiria, kitom ne.. nors kiek suprantu, to kresejimo tyrimo nelabai kam daro.
Viltix parašė:
Prisiskaičiau, kad pakenkti negali, tai atrodo kodėl gi ne.. gal nėr logikos, gert, ko daktaras neskyrė, bet matau, kad daug kam skiria ir su laimingom pabaigom..…
Kodėl negali pakenkti? O nukraujavimo riziką įsivertinot?
Aspirina daznu atveju tikrai rekomenduoja tiesiog profilaktiskai, be jokiu tyrimu, 75mg manau tikrai saugi doze, del 150mg jau labiau nerimauciau. Mano nuomone nestumo pradzioje per tirstas kraujas pridaro daugiau problemu, nei galimai siektiek per skystas, bet zinoma - visada reikia pasisverti galimas rizikas, o dar geriausia - jei jau nuspresite vartoti, tiesiog stebeti situacija pasidarant kraujo tyrimus
FoxLady parašė:
Nieko tokio kad reiks moketi, tik kazkaip galvoju kad uz siandiena registraturoj padare klaida, na perklausiu sekanti karta![]()
Kaip jusu vizitas snd? Jau buvo?
Sign parašė:
Kodėl negali pakenkti? O nukraujavimo riziką įsivertinot?![]()
Tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju, kokiu būdu ir kada tas kraujavimas gali prasidėti... tai ne, nevertinau kaip rizikos, tiesiog skaičiau, kad pavartojus, kai kurioms pavyko pastoti, prieš tai nepavykus... suprantu, kad nereikia būti sau gydytoju, bet tiesiog atrodo, kad jeigu toks nekaltas aspirinas galėtų padėti, kodėl nepabandžius.. turėjau ir nesivystantį ir biocheminį ir truputį rankos svyra, nes išsamiems tyrimams, pasak gydytojų, per mažai nesėkmių😞
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai