2026.03.14 09:43 (prieš 1 mėn.)
Viltix parašė:
Man kažkaip liūdna paskaičius, kad toks G požiūris.. nieko nekeisti.. nieko netirti, vėl gi, kitos rašo, kad buvo siunčiamos tirtis po kelių nesėkmingų... aš teisin…
Man bendrąja prasme liūdna, vis užduodu sau klausimus, kodėl daktarai taip elgiasi, kodėl valstybės toks požiūris...
Turėjau 2 IVF ir 3 perkėlimus be kibimo.
DovileBa parašė:
Man irgi jokių kibimų su endometritu nebuvo. 4 kėlimai iš viso buvo daromi.
Man buvo šokas kad tą patį ciklą vartojant antibiotikus pastojau.. nors 5 metus “g…
Skaičiau jūsų istoriją ir man galva sprogo nuo to, kaip pražiūrėta, o dabar, kaip sakot, gal likimo draugės būsim. 😃 Labai tikiuosi, kad ir man to užteks. 🤞
Frezija parašė:
Hm kaip jie idomiai, net po 2 kursu doksiciklino neisgyde jo, teko gerti 2 sav kombinuotus antibiotikus, po kuriu ir ausies ir akiu uzdegima turejau ir sirgau 2 men…
Blemba, nesmagiai. 😔
FoxLady parašė:
Sveikos, na kaireje puseje visgi tikrai bus likes geltonkunis nes nuo pat pradziu kaip buvo visi 3mm taip liko. Pavaduojanti A nesuziurejo, be reikalo pradeta stim …
Nu bet kaip jie šitaip... Kantrybės. 🧡
Florincja parašė:
Merginos reiktu Jūsų patarimo ir rekomendaciju, turėjau 5 Fet kelimus, du kart buvo biocheminiai kiti kartai net kibimo nebuvo, dabar vėl pradedam ivf iš naujo, bet…
Pasiūlyčiau, ką pati dariausi - endometrito, unK tyrimus.