RaudonaPieva parašė:
Pas mane iš 8 paimtų. Tik 2 pavyko užšaldyti.
2 blasto man psichologiškai pakaktų. Nes statistiškai ir turėtų būtu 1-3. Bet 1 blasto atrodo labai trapu..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįRaudonaPieva parašė:
Pas mane iš 8 paimtų. Tik 2 pavyko užšaldyti.
2 blasto man psichologiškai pakaktų. Nes statistiškai ir turėtų būtu 1-3. Bet 1 blasto atrodo labai trapu..
Mūza parašė:
Ketvirtadienį jie buvo apie 14mm. Svarstė gydytoja dėl punkcijos pirmadienį, bet bijojo, jog didžiausi folikulai pabėgs.
Na svarbu kad dabar visos brandzsios butu
Inanana parašė:
Na svarbu kad dabar visos brandzsios butu
Bet ar taip būna kad visos brandžios? Man atrodo nelabai.
Mūza parašė:
Kai nedaug yra, tikrai gali. Dabar svarbiausia, kad vaisintųsi gerai. Jei vyro turtas ne prastas, tai turėtų būti tikrai viskas labai neblogai
Mūza parašė:
Buna kad kai kurios nebrandzios.
Mūza parašė:
Muza kiek metu jums? Nes amzius ir duoda savo
FoxLady parašė:
Na B jau po pirmo jos daryto echo buvo itarimas, kad lyg mato geltonkuni dar nenunykusi. Na bus matyti..
Aš būdama mažarezerve pastojau po IUI, bet buvo nesivystantis nėštumas. Tad ir su IUI gaki pavykti 😀 bet jeigu A iš tiesų nesužiūrėjo, kad lijęs geltonkūnus, tai tiesiog trūksta žodžių nesikeikiant...
Inanana parašė:
Muza kiek metu jums? Nes amzius ir duoda savo
34m. Pirmas pastojimas buvo 28m. su pirmu FET keliant dvi snaigutes.
Wagamama parašė:
Kai nedaug yra, tikrai gali. Dabar svarbiausia, kad vaisintųsi gerai. Jei vyro turtas ne prastas, tai turėtų būti tikrai viskas labai neblogai![]()
Nu prastokas. IVF dėl to🙈 Taikys ICSI. Prastas judrumas.
Sveikos. Ar jum pries keliant blastuka, perkelimo diena dare progesterono tyrima? Siandien gavom atsakyma, kad musu 1fet nepavyko🥹 ir progesterono tyrimo atsakymas siandien 370,5nmol/l. Labai didelis... Gali buti, kad ikelimo metu buvo per didelis ir del to nekibo? Kraujo tyrima dariausi 2cd Lietuvoj ir poto klinikoj Turkijoj ta diena pries skiriant progesterona.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai