sim13 parašė:
Sveikos. Ar jum pries keliant blastuka, perkelimo diena dare progesterono tyrima? Siandien gavom atsakyma, kad musu 1fet nepavyko🥹 ir progesterono tyrimo atsakymas …
O jus vartojote pries tai progesterona gal?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįsim13 parašė:
Sveikos. Ar jum pries keliant blastuka, perkelimo diena dare progesterono tyrima? Siandien gavom atsakyma, kad musu 1fet nepavyko🥹 ir progesterono tyrimo atsakymas …
Inanana parašė:
Pradejau 5dienos iki ikelimo, 6 vartojimo diena kelimas, ir dabar 12dienu. Kiekviena diena 3ovules po 200mg ir 2 kart leidziamus 25mg .
sim13 parašė:
Pradejau 5dienos iki ikelimo, 6 vartojimo diena kelimas, ir dabar 12dienu. Kiekviena diena 3ovules po 200mg ir 2 kart leidziamus 25mg .
Man daktarė paskyrė dieną prieš įkėlimą padaryti. Padidinome doze ir po įkėlimo padariau ir užteko nebereikėjo didinti iki kito tyrimo.
sim13 parašė:
Tai tada ok, man toks prg buvo kai buvo ikeltas emrbionas ir hcg diena ir toks buvo
Svajoklė777 parašė:
Man daktarė paskyrė dieną prieš įkėlimą padaryti. Padidinome doze ir po įkėlimo padariau ir užteko nebereikėjo didinti iki kito tyrimo.
Bet jum dare pries ikelima prg tyrima? Nes man nedare, tai galejo buti gerokai per didelis ikelimo diena. Nei karto nebuvo darytas po pradejimo vartoti. Doze irgi nesikeite.
Inanana parašė:
Tai tada ok, man toks prg buvo kai buvo ikeltas emrbionas ir hcg diena ir toks buvo
Bet jum dare prg tyrima pries ikelima?
sim13 parašė:
Bet jum dare pries ikelima prg tyrima? Nes man nedare, tai galejo buti gerokai per didelis ikelimo diena. Nei karto nebuvo darytas po pradejimo vartoti. Doze irgi n…
Jo darė ir manau antrame FET darys taip pat. Ir buvo gal 92 tai padidinome doze.
Mūza parašė:
Nu prastokas. IVF dėl to🙈 Taikys ICSI. Prastas judrumas.
Sugaudys tada judresnius, kuriuos pagaus 🤭 svarbu morfologija nebūtų bloga, nes pas mus kai prisijungė ir morfologijos faktorius- rezultatas krito stipriai...
Ir šiaip, ar man vienai taip atrodo, kad LT geriau sekasi pastoti toms, pas kurias moteriškas faktorius, ne vyriškas? Nes sureguliuoja ir endo, ir skydliaukes, ir pan, ir pastoja. O su vyriškom bėdelėm kažkaip pastebėjau prastesni reikalai 🤔
Wagamama parašė:
Sugaudys tada judresnius, kuriuos pagaus 🤭 svarbu morfologija nebūtų bloga, nes pas mus kai prisijungė ir morfologijos faktorius- rezultatas krito stipriai...
…
O šiaip tas standartinis spermogramos tyrimas rodo morfologija? Nes visi rodikliai normalūs, išskyrus judrumą. O dėl kurio faktoriaus lengviau pastot, neįsivaizduoju 🙈 Čia tokia loterija atrodo.
Svajoklė777 parašė:
Jo darė ir manau antrame FET darys taip pat. Ir buvo gal 92 tai padidinome doze.
Man tas ir idomu, kad nedare nei pries ikelima, nei po.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai