Mūza parašė:
Bet ar taip būna kad visos brandžios? Man atrodo nelabai.
Tikrai nenusiminkite - laisvai gali būti visos brandžios. Man iš 15 folikulų, visos 15 kiaušialąsčių buvo brandžios. Deja tik 4 apsivaisino, bet visos išaugo iki blastocitų.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMūza parašė:
Bet ar taip būna kad visos brandžios? Man atrodo nelabai.
Tikrai nenusiminkite - laisvai gali būti visos brandžios. Man iš 15 folikulų, visos 15 kiaušialąsčių buvo brandžios. Deja tik 4 apsivaisino, bet visos išaugo iki blastocitų.
Wagamama parašė:
Sugaudys tada judresnius, kuriuos pagaus 🤭 svarbu morfologija nebūtų bloga, nes pas mus kai prisijungė ir morfologijos faktorius- rezultatas krito stipriai...
…
Manau su vyrisku faktoriumi PICSI metodas yra pats veiksmingiausias atrenkant tinkamus "kandidatus", bet kazkodel jo nesiulo...tik icsi... idomu del ko. Musu atveju jis labai pasiteisino - is pirmo IVF gavom keturis 5AA embrionus is 8 kiausialasciu. Visi FET iki siol buvo sekmingi.
donatan parašė:
Manau su vyrisku faktoriumi PICSI metodas yra pats veiksmingiausias atrenkant tinkamus "kandidatus", bet kazkodel jo nesiulo...tik icsi... idomu del ko. Musu atveju…
Gal jums ne LT dare?
donatan parašė:
Manau su vyrisku faktoriumi PICSI metodas yra pats veiksmingiausias atrenkant tinkamus "kandidatus", bet kazkodel jo nesiulo...tik icsi... idomu del ko. Musu atveju…
Koks geras skaičius, wow!
Aš dabar galvoju, kad jei ir pirmų dviejų IVF metu jau buvo DnR fragmentacija, tai būtų buvę kitokie rezultatai taikant PICSI.
Mano prg 57nmol/L 13diena po ikelimo. Gydytojas israse naudoti 2 zvakutes per diena, bet as naudoju 3 cyclogest 400mg. Dabar galvoju ar rezultatas ne per didelis? Gal yra kurios nusimano daugiau? Esu ne Lt, ir prg cia niekada netiria, tad gydytojui apie rezultatus net nesakysiu.
Braske99 parašė:
Mano prg 57nmol/L 13diena po ikelimo. Gydytojas israse naudoti 2 zvakutes per diena, bet as naudoju 3 cyclogest 400mg. Dabar galvoju ar rezultatas ne per didelis? G…
Tikrai normalus. 🌸
Sawlele parašė:
Dėl skaudumo tai tas pats, bet gausumas.. po punkcijos mėnesinių pirmos nakties nusipirkau sauskelnes nakčiai, nes tiesiog, pirma naktis buvo tokia, kad... net didž…
Eina sau😬 man tai jos nebuna niekada gausios,bet jau tas skausmas..nesvietiskas. tai dabar galvoju kas cia bus..o vaistu jauciu nelabai galima ane. Tik paraceptamoli?
Mūza parašė:
O sakykit kaip jūs jaučiates po punkcijos? Pirmuoju ivf turėjau hyper. Dabar irgi jaučiuos sunkokai, papūstas pilvas. Bet gal ir kitoms taip būna ir nebūtinai perei…
Man ir buvo riziką hyper bet pavyko išvengti. Tai pilvas išpūstas nuo vaistų auginant tolimus,praies su mėnesinėms. Tik man jos labai gausios buvo, bet jau sekančios normalios atėjo.
Mūza parašė:
O sakykit kaip jūs jaučiates po punkcijos? Pirmuoju ivf turėjau hyper. Dabar irgi jaučiuos sunkokai, papūstas pilvas. Bet gal ir kitoms taip būna ir nebūtinai perei…
Man nebuvo super gausių, bet pilvas labai išpūstas buvo ir kokias 3 dienas labau skaudėjo vaikščioti ir šlapintis.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai