September7 parašė:
Laba, deja mano neštumas nesivysto, kadangi labai daug ženklų buvo kad taip bus, tai ramiai reaguoju, aišku labai liūdnaG pasiule donorines tai manau ir patrauk…
Vajej kaip liudna ☹️..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Laba, deja mano neštumas nesivysto, kadangi labai daug ženklų buvo kad taip bus, tai ramiai reaguoju, aišku labai liūdnaG pasiule donorines tai manau ir patrauk…
Vajej kaip liudna ☹️..
Serelina parašė:
Sveikos, vis paskaitydavau temą jūsų, kaip jums sekasi, bet taip ir neprisiruošdavau parašyti 🙈
Oho kokia istorija ir kokia laiminga pabaiga. Labai su tuo ir sveikinu, lengvo auginimo!!
Ačiū, kad dalinatės.
Mes su pirmu irgi iškart pastojimo, o vat dėl antro, jau antras IVF. Bet mums ir metų daugiau. Jei nesigauna su šiuo, tai baigsim kelionę. Užteks vieno.
O jūs pavyzdys, kaip galima nenuleisti rankų ir judėti toliau. Ir žiūriu dozės vaistų kartais tos pačios pas jus buvo. O rezultatas radikaliai kitoks.
September7 parašė:
Ohh, kaip gaila, vis laukiu is jusu naujienu, laikykites❤️❤️
September7 parašė:
Nu blemba. Galvojau viskas bus gerai. O vat tas hcg ir buvo kabliukas matyt
FoxLady parašė:
Sveikos, na mes visgi nutraukeme stimuliacija.
Tai kaireje puseje isvis nieko nera, del buvosios cistos, o desineje vienas 8.5mm …
Bet paaugo neblogai! Kazkiek issijudino
FoxLady parašė:
Sveikos, na mes visgi nutraukeme stimuliacija.
Tai kaireje puseje isvis nieko nera, del buvosios cistos, o desineje vienas 8.5mm …
Laba o tuos folius tiesiog naturaliai augins dabar ar dar su kaxkokiais vaistais? Nes but gerai kad pamatytu ties kokiu dydziu jums ovuliuoja..ar pasieke reikiama dydi..nes ana stom kai nutrauke jum ovuliac pozymiai buvo kai foliai dar mazi buvo..nes db ir 10 stim diena kaip ir ties ov turetu eiti foliai pagal dydi..bet realybej dar mazi
September7 parašė:
Užuojauta didžiausia
labai jus suprantu.. pati patyriau nesivystantį, nors buvau 100 proc. įsitikinus, kad viskas, pastojau ir dabar viskas bus gerai, net neprisileidau minties apie tokią baigtį, tad labai skaudu buvo.
GiedreG parašė:
Laba o tuos folius tiesiog naturaliai augins dabar ar dar su kaxkokiais vaistais? Nes but gerai kad pamatytu ties kokiu dydziu jums ovuliuoja..ar pasieke reikiama d…
Tai va idomiai, praeita cikla ov nusivelino neiprastai iki 17cd, kai iprastai budavo 13cd, tai gal ir si karta taip bus.
Seksiu testus, isskyras, na ir lb skausminga ov diena man buna.
Ketv echo, tai matys kas kaip.
Dabar jau be vaistu ta viena auginsime, nes reikia tik vieno dominuojancio, kad nebutu daugiavaisio rizikos
September7 parašė:
Kaip liūdna..laikykitės🤍🫂 o kokiu metu nustojo vystytis? Kiek dabar turėjo būti laiko?
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai