Florencia parašė:
2 iš 3 sulaukė 5 dienų.
Man kažkaip ramiau. Esu kėlus 3d embrioną ir gavos biocheminis. Sako buvo prastas …
Labai geras rezultatas jei iš 3 - 2 👌🏼❤️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFlorencia parašė:
2 iš 3 sulaukė 5 dienų.
Man kažkaip ramiau. Esu kėlus 3d embrioną ir gavos biocheminis. Sako buvo prastas …
Mūza parašė:
Taip, kažkiek džiagiuos, nes prognozès buvo labai liūdnos, siūlė iš kart antrą stimuliaciją, bet atsisakiau. Sakau, parizikuojam🙉
Florencia parašė:
Taip, kažkiek džiagiuos, nes prognozès buvo labai liūdnos, siūlė iš kart antrą stimuliaciją, bet atsisakiau. Sakau, parizikuojam🙉
O užšaldytos jos dabar? Ar jau kėlėt?
GiedreG parašė:
Laba ar kam buvo kad tiek veluotu po ivf, buvo tas pirmas kraujavimas ilgas 14 gal dienu, dabar 10 dienu veluoja..kazi gali but nuo cikloferono kur leidaus..daugiau…
Gandaug veluoja. Man dabar po sio ivf kur nebuvo ka kelti menesines kelioms dienoms ilgiau buvo. Nors prg tik pora zvakuciu spejau isideti.
Inanana parašė:
Gandaug veluoja. Man dabar po sio ivf kur nebuvo ka kelti menesines kelioms dienoms ilgiau buvo. Nors prg tik pora zvakuciu spejau isideti.
Tai va..ir ner pas mane miesteli kur nueit apziurai..tik jau nupezusiu gin..arba atvaziuojanciu kur vietu ner jei greit reik,.
Gal yra kas lankosi Medicijoje? Atkreipiau dėmesį, kad pas juos kainodara tokia smulkiau išskaidyta. Pvz. Punkcija ir apvaisinimas 1100 Eur. Ir tada atskirai embrionų perkėlimas į gimdą 720 Eur. Tai vat įdomu, jei išpunktuoja 2 ir paauginus iki 5 d. nieko nelieka, tai tada ir sumoki tik už punkciją? Tiesiog galvoju, gal čia tada yra galimybė nesutikti su 2-3 dienų perkėlimu ir auginti iki 5 d ir jei nebelieka, tai ir nebelieka, bet ir pinigų nereikia moketi 🤨
September7 parašė:
Laba, deja mano neštumas nesivysto, kadangi labai daug ženklų buvo kad taip bus, tai ramiai reaguoju, aišku labai liūdnaG pasiule donorines tai manau ir patrauk…
Labai užjaučiu... Aš kažkodėl labai tikėjau jūsų sėkme
Funny parašė:
Gal yra kas lankosi Medicijoje? Atkreipiau dėmesį, kad pas juos kainodara tokia smulkiau išskaidyta. Pvz. Punkcija ir apvaisinimas 1100 Eur. Ir tada atskirai embrio…
Medicija nori nenori kiš kėlimą 3 dienų
kad tik neduok Die nenuplaktų jiems pinigėliai
Bandykit iškart sakyt, kad nesutinkat trijų dienų kelti. Aš kai buvau pirmakartė ir nieko nesigaudžiau dariau viską kaip sako - tai po punkcijos liepė už viską iškart susimokėt ir iškart pasakė įkėlimo datą - tai yra už dviejų dienų. Niekas net neaiškino apie galimybę augint iki penkių dienų. Veiksmas vyko 2022 metais.
Visoms, kam Medicijoje kelia trijų dienų kartoja tą pačia klaidinančią frazę "nu, žinokit, jam gimdoje vis tiek bus geriausia" :D, o kai iš daug folikulų išpuntuoja tik dvi kiaušialastes "nu žinokit visko būna"
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai