Lori28 parašė:
Sveikos,
Užtenka moteriai turėti
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLori28 parašė:
Sveikos,
Užtenka moteriai turėti
Ervijana parašė:
33. Pradžioj buvo nenustatyta vėliau buvo endometrioze bet prieš 4 mėnesius pasidariau laparaskopija ir vėliau rado bakteriją gimdoje ir sugėriau antibiotikus ir jo…
Endometriozė ir žemas rezervas gali prisidėti prie nekokybiškų kiaušialąsčių😟 Kur ir pas ką darotės IVF? Jūsų atveju galvočiau apie LV arba TR, jie gerai tvarkosi su šitais reikalais.
Frezija parašė:
O yra kam atliktas ERA naturaliam tik su prg? Ir paskui pavykes kelimas?
Gal kas iš merginų atsilieps, jei darėsi.
Aš nesidariau, tik daug skaičiau ir ieškojau info, kai nesisekė pastoti. Tada ir radau info, kad net ir natūraliai gali implantacinis langas būti pasislinkęs į vieną ar kitą pusę.
LaRosch parašė:
Endometriozė ir žemas rezervas gali prisidėti prie nekokybiškų kiaušialąsčių😟 Kur ir pas ką darotės IVF? Jūsų atveju galvočiau apie LV arba TR, jie gerai tvarkosi s…
Man 31 metas, umi endometrioze, viena dirbanti kiauside, dar pas vyra genetinis faktorius, gavom dvi blastukes, viena geros kokybes, kita prastos, daremes Lietuvoje Nw, pas O.Drulyte
LaRosch parašė:
Gal kas iš merginų atsilieps, jei darėsi.
Aš nesidariau, tik daug skaičiau ir ieškojau info, kai nesisekė pastoti. Tada ir r…
Aciu labai, taip suprantu kad labai sudetinga butu atkartoti naturaliam cikle vel viska, nes skirtingai kyla hormonai kiekviena menesi. Bet taip nesinori to medikamentinio pilnai ciklo, juolab kad pas mane vyksta ovuliacija pati.
Frezija parašė:
Aciu labai, taip suprantu kad labai sudetinga butu atkartoti naturaliam cikle vel viska, nes skirtingai kyla hormonai kiekviena menesi. Bet taip nesinori to medikam…
O nesityrėt kaip prg po OV atrodo?
Teidė parašė:
Man 31 metas, umi endometrioze, viena dirbanti kiauside, dar pas vyra genetinis faktorius, gavom dvi blastukes, viena geros kokybes, kita prastos, daremes Lietuvoje…
Sveikinu!🌸
Bet PGTa nedarėt, tai tas geras įvertinimas "išoriniam" lygyje, morfologijoj.
Iš pirmo karto jums pavyko?
Sveikos , merginos.
Einu ir aš šitą sunkų kelią. Vakar pasidariau hcg nuo ryto , paskambino po piet, kad nepavyko... aš esu po pirmo IVf. Vakar atrode, kad žeme slysta iš po kojų , kai paskambino... taip tikejaus kad pavyks...
Vaikštau pas Griciu į santaras
Pas mane ir pas vyrą visi tyrimai geri, nera prie ko prikibti, gleivine gera, ciklas pastovus, ovuliacija vyksta , aisku ovitrile naudojau, prg leidziamas buvo ir zvakutes... ir vakar tiesiog kaip su skuduru per veida
Nesuprantu moterys iš kur pas mus tiek stiprybes..
sake sugrizti po dvieju menesiu nes dar turime šaldytu embrionu, reikia susikaupti ir daryti dar karta
Tokia sunki kelione emociškai
❤️palaikau visas kurios eina ši kelia🥹 kad tik visoms pavyktu
LaRosch parašė:
Sveikinu!🌸
Bet PGTa nedarėt, tai tas geras įvertinimas "išoriniam" lygyje, morfologijoj.
Aciu❤️Tikrai taip, laimes dalykas. Buvau nusiteikus irgi vykti rimtesniam gydymui is Lt. Beje, mums tik pastojus, paaiskejo del vyro genetinio faktoriaus, gal butu taike icsi, butumem gave ir daugiau blastuku. Paprasta spermograma rode, kad viskas puiku, normos ribose, o pasidarius kariotipus, paaiskejo, kad ir del vyro, naturalus pastojimas nelabai imanomas. Dar karta isitikinau, kad spermogramos tyrimas yra niekinis. Taip, ikelem 4ab ir kol kas viskas gerai 🤞. Turime likusi 3bc
LeilaA11 parašė:
Sveikos , merginos.
Einu ir aš šitą sunkų kelią. Vakar pasidariau hcg nuo ryto , paskambino po piet, …
Sveika, buvo identiška situacija, 1 IVF nepavyko, nors viskas buvo sklandžiai, porą mėnesių pertraukėlė ir 1 FET pavyko
nenusimink, reikia pailsėti, kiek įmanoma atsipalaiduoti ir viskas bus ok
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai