2026.04.09 11:16 (prieš 1 mėn.)
Teidė parašė:
Aciu❤️Tikrai taip, laimes dalykas. Buvau nusiteikus irgi vykti rimtesniam gydymui is Lt. Beje, mums tik pastojus, paaiskejo del vyro genetinio faktoriaus, gal butu …
O pas genetiką siuntimo reikia abiems su vyru ir vykti kartu? Nes taip pat planuoju pas genetikus siuntimo prašyti ir nežinau man tik jo reikia ar abiems ir kaip ten viskas. Nes pas imunologą reikėo abiems ir važiuoti kartu. Pas genetiką taip pat?
Grettaa parašė:
Suprantu tikrai buvo ir man tas pats. Nežinau kokie faktoriai suveikė, bet aš galvoju, kad pavyko tiesiog pailsėti, neskaityti dieną naktį (kaip dariau iki to) įvai…
As galiu pasakyti, kad čia yra nesąmonės 😅 nu sorry, bet taip. Niekad nežinosi kodėl nepavyko, kaip ir kodėl būtent tą kartą pavyko, kad ir su silpnesniu embrionu. Daug faktorių susideda. Labai daug, ir ne visi jie gali būti kontroliuojami ar kažkaip ištiriami, todel visada lieka daug klaustukų ir nežinomybės. Aš po visų 5 FET ramiai gyvenau, buvau pailsėjus, pasidetoksikavus ir kokia dar nori, ir vieni kibo bet nesivystė, kiti net nekibo ir nežinai prie ko tada kabintis. Tikrai ne tame esmė. Liūdna realybė tokia, kad atsakymo nėra. Vienos ir streso turi, ir prg kritinis ir vistiek pastoja ir pagimdo, o kitos su tobulu prg, gražiai kylančiu hcg ir poilsiu bei ramybe arba net nepastoja, arba persileidžia. Faktas lengviau tikėti, kad reikia ramybės to ano ką dar galiu sukontroliuoti, ir pavyks, nei kad nebežinoti kuo tikėti ir ką daryti 🤷♀️