Zooja parašė:
Sveikos, grįžtu į kelią. Šį mėnesį planuoju natūraliam cikle fet. Turiu 2 ledinukus. 1cc ir 2cc. Truputį neramu dėl kobybės 🤔
Sveiki! Sekmes! Matau turite tris vaikucius! O visi jie po ivf? Is pirmo karto?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįZooja parašė:
Sveikos, grįžtu į kelią. Šį mėnesį planuoju natūraliam cikle fet. Turiu 2 ledinukus. 1cc ir 2cc. Truputį neramu dėl kobybės 🤔
Sveiki! Sekmes! Matau turite tris vaikucius! O visi jie po ivf? Is pirmo karto?
Sveikos, norėjau pasiklausti, buvo pirma stumuliacija, letrozole + bemfola, tada leista ovitrele ir progesterono ovules 3x dienoje (1ryte, 1 per piet ir 2 vakare) nepavyko, atsirado 2 cistos, dabar liepė gerti duphaston, bet 2 dieną prasimušė mm, nepamenu ar nutraukti ar tęsti tiek kiek paskirta 🫣 bandome nuo 2022 metų, tačiau buvo 1 nesivystantis ir 3 biocheminiai.. Vyras sveikas, mano visi tyrimai daryti viskas idealu, turiu diagnozę antrinis nevaisingumas, kita neaiškios kilmės nevaisingumas, įdomu ar mėginti IUI (planuota buvo naują ciklą) bet dabar cistos atsirado.. ar kalbėtis dėl pagalbinio apvaisinimo? 🫣 Nes psichologiškai jau sunku darosi..
LaRosch parašė:
Bet jums kibimas būna, ar aš maišau kažką?
Tai va 3 kibimai buvo pries tai, o dabar jau po 3 ivf, 2 kelimai be kibimo jokio. Blastukai abu buvo 4aa. Tai kazkaip galvoju gal implantacinis langas pasislinkes, arba gimdoj dar kazkas neatsistate is po endometrito gydymo. Arba abu blastukai genetiskai netvarkingi? Net nebezinau
Auriya parašė:
Sveikos, norėjau pasiklausti, buvo pirma stumuliacija, letrozole + bemfola, tada leista ovitrele ir progesterono ovules 3x dienoje (1ryte, 1 per piet ir 2 vakare) n…
As eiciau del pagalbinio
Sveikos, esu po apžiūros. Šiandien 5 stimuliacijos diena, turiu tik vieną kiaušidę, tai išmatavo 12 kiaušialąsčių, buvo dar smulkiasnių bet ju nematavo. Tai sakyčiau visai neblogai kol kas stimuliuojasi ta viena kiaušidė. Sekantis vizitas pirmadienį, tada jau spręs kada punkcija.
Inanana parašė:
As eiciau del pagalbinio![]()
Kaip jus, kokie planai?
September7 parašė:
Kaip jus, kokie planai?
Vis dar bandau uzsikrauti pilnai del donoriniu. Dar ne kalbejau su vyru. Vis ziurineju kiek cia viskas kainuos. Norisi dar paciai pasitaupyti. Bet gal visia noreciau kad jau koki liepa ar rugpjuti butu ikelimas.
Inanana parašė:
As eiciau del pagalbinio![]()
Gydytoja dar nekalbėjo apie tai, nori dar stimuliuoti ciklus, o aš norėčiau jau eiti link pagalbinio.. reikės pakalbėti :/
Auriya parašė:
Gydytoja dar nekalbėjo apie tai, nori dar stimuliuoti ciklus, o aš norėčiau jau eiti link pagalbinio.. reikės pakalbėti :/
Jus nuo 2022 bandote pastoti. Laikas juk eina. Eiciau prie ivf, o ne stimuliuoti. Kiek jums metu?
Inanana parašė:
Jus nuo 2022 bandote pastoti. Laikas juk eina. Eiciau prie ivf, o ne stimuliuoti. Kiek jums metu?
Man 29, vyrui 36, tai vat, kad ir as taip manau, jog laikas eina, vaikų jau seniai norime.. Bet pas ją neseniai tik pradėjau lankytis, po kolkas dar nori pastimuliuoti, na pamėginsiu po šio ciklo pakalbėti su ja, nes dabar atrodo kuo daugiau visokių vaistų tuo daugiau ciklas nesąmones daro..
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai