September7 parašė:
Kartojau ir augo, sustojo apie 7+4, taciau kuo didesnis hcg tuo statistiskai daugiau šansu, bet aisku visko pasitaiko.
Jeigu galiu paklausti, jums jau buvo girdėti širdelė ir vis tiek sustojo vystytis?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Kartojau ir augo, sustojo apie 7+4, taciau kuo didesnis hcg tuo statistiskai daugiau šansu, bet aisku visko pasitaiko.
Jeigu galiu paklausti, jums jau buvo girdėti širdelė ir vis tiek sustojo vystytis?
Viltix parašė:
O po teigiamo?
As irgi nemazai sportuoju, tai iki hcg tarkim jo, ramiau pabuti, bet idomu kada po teigiamo leidziama grizti i lengva sporto rutina, juk tik gulineti irgi nesveika🤔
Viltix parašė:
Jeigu galiu paklausti, jums jau buvo girdėti širdelė ir vis tiek sustojo vystytis?![]()
Gine neklause, bet aiškiai matėm "drugelį" plasdenantį 6+6, crl ismatavimas man iskart sukele itarimus kad nieko gero nebus, nes atsiliko pagal laiką, kadangi ivf yra labai tikslu viskas tai nera vietos interpretacijoms. Esu ne karta macius ar girdejus širdele, bet antro karto jau nebebudavo
LeilaA11 parašė:
Sveikos , merginos.
Einu ir aš šitą sunkų kelią. Vakar pasidariau hcg nuo ryto , paskambino po piet, …
Stiprybės. 🧡 Mano rekomendacija tirtis. Jis man atsisakė ieškoti priežasčių, o pasidarius tyrimų rastas man endometritas, vyrui DnR fragmentacija. Dėl vyro jau šaukštai popiet, bet man kėlimui endometritas duoda žinių daryt kitaip.
September7 parašė:
Gine neklause, bet aiškiai matėm "drugelį" plasdenantį 6+6, crl ismatavimas man iskart sukele itarimus kad nieko gero nebus, nes atsiliko pagal laiką, kadangi ivf y…
Užjaučiu labai😢 o kaip aš naiviai tikėjau, kad po širdelės jau rizikos ženkliai sumažėja.. man dar neteko ♥️ pamatyti, išgirsti..
Viltix parašė:
Gal nelabai į temą klausimas. Ar jums po FET/IVF gydytojai leido sportuoti? Ypač jeigu sportu užsiimėnjote prieš tai gan intensyviai? Aš skaitau kelias nuomones, ma…
Man pirmo neštumo metu tas pats G uždraudė, į salę neejau, bet daug vaikščiojau lauke
Viltix parašė:
Gal nelabai į temą klausimas. Ar jums po FET/IVF gydytojai leido sportuoti? Ypač jeigu sportu užsiimėnjote prieš tai gan intensyviai? Aš skaitau kelias nuomones, ma…
Man po teigiamo hcg sakė vengti intensyvaus sporto, o aš kadangi užsiimu tik mažo intensyvumo treniruotėm (joga, funkcinės), tai daugiau net neklausinėjau ir iškart grįžau sportuoti.
LaRosch parašė:
O kiek jums metų? Gal tikrai su blastų genetika kažkas😕
Mano 4aa ir po PGTa nustojo vystytis...
Tai gali būti ir kažkas, ko PGTa netiria.
Aš dar nežinau ar mums to reikės, o jei reikės. ar tai pasiteisins, bet ir su vienu gydytoju kalbėjom, kad kai vyro rezultatai prie prastesnių - TESA gali būti game changeris.
Teidė parašė:
Taip, siuntimo reikejo abiems , is principo net reiketu registruotis dviems vizitams vienas po kito is karto. Nes tikrai vizitas truko apie 40 min. Minimum, braizes…
Ačiū, o pas kokią gydytoją registravotės? Ką, merginos, patartumėt Kauno Klinikose ar Santarose?
Viltix parašė:
nepaslaptis, buvo 15.. tikrai jau nieko nesitikėjauvis tiek dėl šventos ramybės, pakartokit po dviejų dienų.
RMC buvo sakę, jei 9dpi hcg mažiau nei 10- vaistus nutraukti 🤷♀️ bet aš nenutraukčiau ir kartočiau po 2d hcg.
Wagamama parašė:
Mano 4aa ir po PGTa nustojo vystytis...
Tai gali būti ir kažkas, ko PGTa netiria.
RMC vengčiau. Been there, done that. Santarose, galvoju, kad geriausias pasirinkimas dabar Žitkutė.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai