RaudonaPieva parašė:
Pataisysiu 4 metus. Prezidentas 5 būna. Oho čia jau statusas būti užblokuotam, geras komentaras buvo 😁
Tai va kas nebuvo jokio komentaro. Tik reakcija į postą. Jie išblokavo masiškai kažkada. Tiesiog už reakcijas... Kosmosas
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįRaudonaPieva parašė:
Pataisysiu 4 metus. Prezidentas 5 būna. Oho čia jau statusas būti užblokuotam, geras komentaras buvo 😁
Tai va kas nebuvo jokio komentaro. Tik reakcija į postą. Jie išblokavo masiškai kažkada. Tiesiog už reakcijas... Kosmosas
Vikii90 parašė:
Man dabar pilnai mokamas ciklas, tai man nesustabde, tesiam stimuliacija.
Kiek suprantu sustabdo tik tiem, kas nori pasinaudoti valstybės finansuojamu IVF, nes turi nuspręsti dėl naujos finansavimo tvarkos 🥲
TheDragon parašė:
Kiek suprantu sustabdo tik tiem, kas nori pasinaudoti valstybės finansuojamu IVF, nes turi nuspręsti dėl naujos finansavimo tvarkos 🥲
Šiaip turėtų būti stabdoma visiems, nes Konstitucinis Teismas pripažino Įstatymo 5 str. 3 d. antikonstitucine, kuri apibrėžiama kam yra leidžiama daryti pagalbinį apvaisinimą. Blogiausia, kad mūsų valdžia per metus nuo sprendimo priėmimo nesugebėjo priimti pakoreguoto įstatymo ir dabar turi būti stabdomos procedūros.
Clever parašė:
Labas, Edel. Matau, kad planuoji pas žitkutę, aš pas ją lankausi, ji man paskyrė tą CD138 tyrimą, čia lietuvoj padarė, histeroskopijos metu, apžiūrėjo dar gimdą ir …
Sveika! Ir smagu matyti tave, ir tuo pačiu truputį liūdna, kad vis dar minam tuos pačius kelius. 🌸
Teisingai perskaitei, eisiu pas ją kėlimui.
Tikiuosi, kad abiems greit pasiseks! 💜
The Sea parašė:
Tai kad Rygoje imama biopsija (man darė su narkoze), o ne tepinėlis, nebent jie dabar kažkaip kitaip tai daro 😀 man dar Vaigauskaitė minėjo, jog nustqtant endometri…
Man kai ėmė dabar, tai irgi biopsija buvo. Bet be narkozės.
Frezija parašė:
Nu idomiai, nes endometritui su pipele atsiurbia gimdos gleivines, ir tuomet ta megini siuncia histologiniam tyrimui. Kitaip tyrimas nevyksta. Tai gal jus nejusdavo…
Aš tai tikrai jaučiau. 😄😅 Pradėjo smarkautis skaudėti ir kaip tik baigė.
Inanana parašė:
Darykite ivf.
Pritariu. Tik prieš tai max išsitirkit.
The Sea parašė:
Šiaip turėtų būti stabdoma visiems, nes Konstitucinis Teismas pripažino Įstatymo 5 str. 3 d. antikonstitucine, kuri apibrėžiama kam yra leidžiama daryti pagalbinį a…
Vakar straipsnis buvo su citatom Santarų ir RMC, abiejų komentarai buvo, kad teiks paslaugas įprasta tvarka, kol gaus kitą info.
Edel parašė:
Sveika! Ir smagu matyti tave, ir tuo pačiu truputį liūdna, kad vis dar minam tuos pačius kelius. 🌸
Ištirta labai jau daug, genetika, imuno, AFS, visi hormonai, papildomų visokių kaip prolaktinai, homocisteinai ir pan. Endo viskas, LPL. Pas vyrą viskas gerai, tai eisim link pagalbinio, įdomu kaip bus su tais visais stabdymais ir naujais įstatymais 🫠
Edel parašė:
Tikiuosi ir aš! 🩷
Sveikos, ryt turesiu pirma echo ir aisku labai pergyvenu. Gal galit pasidalint, ka jau mato pirmo echo metu? Skaitau ir visur taip skirtingai raso.. ar tik gestacini maiseli ar ir trynio maiseli, ar realu jau ir sirdele? Bus ryt jeigu gerai skaiciuoju 5+6 sav. Ar normalu tik GS matyti?
Aš penktadienį iš karto parašiau laišką į NW gal turi ką pakomentuoti. Po kelių minučių iš karto skambino, nebuvo nieko girdėję apie stabdymą, ir pažadėjo pasikonsultuoti su savo teisininkais ir atrašyti man. Gavau atsakymą. Citatą įkeliu. Mes dar nesusituokę, už dviejų savaičių vestuvės tad
:"
Pasiaiškinau situaciją su kolegomis iš teisinės pusės. Tai įstatymas nesustabdytas, galioja:
BNS pateikta informacija nėra tiksli, antraštė klaidinanti (turbūt turėta galvoje, kad stabdomos paslaugos naujiems nesusituokusiems pacientams, nes Seimas dar nepriėmė galutinio įstatymo).
Tačiau susituokusioms poroms kompensavimas galioja. Mes kaip įmonė prisiimame visą riziką, jei ligonių kasos nemokėtų savo kompensuojamos dalies už pacientą, mes tas išlaidas padengsime. "
Viltix parašė:
Sveikos, ryt turesiu pirma echo ir aisku labai pergyvenu. Gal galit pasidalint, ka jau mato pirmo echo metu? Skaitau ir visur taip skirtingai raso.. ar tik gestacin…
Vietoj Jusu vykciau kai bus 6 sav. As vykau 6+2 tai mate sirdies veikla jau. O dabar jei nematysit, bus labai didelis nervu tampymas
Teidė parašė:
Vietoj Jusu vykciau kai bus 6 sav. As vykau 6+2 tai mate sirdies veikla jau. O dabar jei nematysit, bus labai didelis nervu tampymas
Kad man taip Santarose paskyrė..
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai