Amuleda parašė:
Sveika, man rekomendavo Duphalac![]()
Bet čia vaistai - kitos priemonės nepadėjo? Blemba nelabai noriu dar vienų vaistų į visą puokštę naudoti 🫣
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAmuleda parašė:
Sveika, man rekomendavo Duphalac![]()
Bet čia vaistai - kitos priemonės nepadėjo? Blemba nelabai noriu dar vienų vaistų į visą puokštę naudoti 🫣
Minčių_galia parašė:
Bandykit tuos klasikinius budus - valgyt daugiau skaidulinio maisto, gert vandens, slyvos, kyviai. Pvz dziovintas slyvas uzpilti vandeniu vakare ir ryte valgyti.
Leila36 parašė:
Yra trumpas ir ilgas protokolas. Dazniau turbut trumpas naudojamas - pradedami vaistai pirmom ciklo dienom ir punkcija, kai folikai uzauga iki tinkamo dydzio, tai m…
Ačiū, turbūt visiems akirtingai pagal situaciją. Man stimuliacija nuo 2 cd, vaistai 9 dienos, ir punkcija 13 cd
Minčių_galia parašė:
Man ta pati problema buvo
tai gyd. rekokemendavo uzsiplikyti linu semenis ir isgerti nuovira.
MuMuu parašė:
Man ta pati problema buvotai gyd. rekokemendavo uzsiplikyti linu semenis ir isgerti nuovira.
Aš ir taip kasdien daug skaidulinio maisto vartoju ir tas sėklas vartoju, bet pabandysiu dabar didinti jų kiekį. Ačiū už patarimus ❤️
Minčių_galia parašė:
Jie skysti, ryte išgerete ir tiek, skaldus sirupiukas, man rekomendavo nėštumo metu. O šiaip rekomenduoju kivi ir linų sėmenis
Merginos, su mano AMH stebuklai vyksta. Mano AMH nuo 0.5 per 4 metus vis kažkiek padidėdamas kas metus atsistatė iki 1, kai pagal metus jau turi eiti žemyn. Aš savo pavyzdžiu paneigiu, jog AMH yra stabilus hormonas ir be echoskopo jis yra visiškai neinformatyvus. Laukia 6 IVF kitą ciklą 😎
Minčių_galia parašė:
Man labai pasiteino glicerino žvakutės. Greitai suveikia, ir saugiausias variantas tokiu metu ir nebūtinai tokiu
The Sea parašė:
Merginos, su mano AMH stebuklai vyksta. Mano AMH nuo 0.5 per 4 metus vis kažkiek padidėdamas kas metus atsistatė iki 1, kai pagal metus jau turi eiti žemyn. Aš savo…
Girdėjau vienos gydytojos nuomonę, kad AMH parodo ne tik kiekį, bet labiau kokybę 🤷♀️ jei naudojot kokius papildus, gal tai suveikė ir kokybė pagerėjo, ir tas atsispindi rezultate. Nes teoriškai kiekis didėti negali, jis tik mažėja jau iškart po gimimo. Tai kaip ir logiška, kad kokybę taip pat rodo 🙂
Wagamama parašė:
Girdėjau vienos gydytojos nuomonę, kad AMH parodo ne tik kiekį, bet labiau kokybę 🤷♀️ jei naudojot kokius papildus, gal tai suveikė ir kokybė pagerėjo, ir tas atsi…
Nesutikčiau, kad rodo kokybę, nes PCOS atveju AMH aukštas, bet kokybė būna nekokia 😀 aš tik suprantu vieną, jog žmogaus organizmas dar tiek yra neištirtas, kad viskas remiasi tik prielaidomis 😀
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai