Wagamama parašė:
Tai net prieš FET į pirtį negalima eiti?? 🤥😔
Neturėtų juk įtakos jokios turėti, kaip tik kraujotaką pagerintų, gimdos gleivinė …
Labas,o kokie jūsų planai dabar? Šiek tiek pertrauka nuo procedūrų?🙂
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįWagamama parašė:
Neturėtų juk įtakos jokios turėti, kaip tik kraujotaką pagerintų, gimdos gleivinė …
Svajoklė777 parašė:
Vakar pradėjau gerti letrozolį, birželio pradžioj FET, jei viskas eisis pagal planą 🙏
2,5mėn buvo atsigauti ir pailsėti, pakako ☺️
O jūs dabar kokioj stadijoj priminkit? ☺️
Gal kas dar pradeda ruoštis FET'ui?
Wagamama parašė:
Vakar pradėjau gerti letrozolį, birželio pradžioj FET, jei viskas eisis pagal planą 🙏
Didžiausios sėkmės🙂 o kiek pas jus dar šaldytų yra? Buvo kažkas paskirta po nesivystančio pvz pas genetikus?
aš jau po trečio FET trečiadienį kraujas,bet nuojauta kužda,kad nieko,plius stipriai prasirgau po įkėlimo. Dabar turėsiu ilgesne pertrauka jeigu kraujas neigiamas bus. Norisi atsipūsti nuo visko🙂
Wagamama parašė:
Aš ruošiuosi FET.
Kadangi turiu endometrioze, dabar viena cikla geriu KT ir tuomet kėlimas, gausis apie birželio galą.
Minčių_galia parašė:
Merginos, mano pirmas - FET. Šnd 8 DPI - HCG 56. Labai džiaugiuosi 🎉☺️
Puikiai!!! 🧡
------
O pas mane kol kas ne taip sklandžiai kaip norėčiau...
Padarė histeroskopiją, rado polipą ir gleivinę, kuri atrodė kaip link ciklo galo, o ne vidurio.
Su gleivine niekad nebuvo jokių problemų, o polipas, įtariu, atsiradęs nesenai - po biopsijos per ovuliacija pradėjo rausvai pateplioti, ko anksčiau niekad nebuvo.
Teks laukti toliau.
Svajoklė777 parašė:
Didžiausios sėkmės🙂 o kiek pas jus dar šaldytų yra? Buvo kažkas paskirta po nesivystančio pvz pas genetikus?aš jau po trečio FET trečiadienį kraujas,bet nuojaut…
Ačiū, prireiks labai labai 🙂 nesitikiu ir aš daug, turim dar du, vienas TR, kitas LT iš pirmo IVF. Abu 3bb.
Na, bet jau kaip bus taip bus, tik geriau net nekibtų, nei kad vėl nesivystytų 🙈
Man jau 6 FET bus 🙈
Bent kelių mėn pertraukėlės tikrai į naudą, leidžia pagyventi normalų gyvenimą ir vėl pasijusti savimi. Bet labai tikiuosi, kad jums jos neprireiks 🤞
Mūza parašė:
Aš ruošiuosi FET.Kadangi turiu endometrioze, dabar viena cikla geriu KT ir tuomet kėlimas, gausis apie birželio galą.
Jūsų ilgesnis pasiruošimas tuomet gaunasi. Kaip suprantu kels blokuotame cikle?
Wagamama parašė:
Ačiū, prireiks labai labai 🙂 nesitikiu ir aš daug, turim dar du, vienas TR, kitas LT iš pirmo IVF. Abu 3bb.
Jei gerai suprantu "blokuotame cikle", tai lyg taip 🤭 Ne naturaliame. Pirmas FET buvo sėkmingas, antras biocheminis. Dabar po antro IVF turim tik viena blastuka🙏🏻
Wagamama parašė:
Tai kad pirtis/sauna tas pats kas karščiavimas - nenatūralus kūno temperatūros užkėlimas, kas yra negerai gimdai ir t.t.
Mūza parašė:
Aš ruošiuosi FET.Kadangi turiu endometrioze, dabar viena cikla geriu KT ir tuomet kėlimas, gausis apie birželio galą.
Aš taip pat ruošiuosi, FET gausis (tikiuosi), labai panašiai 😊 Šį ciklą baigiu gerti kontraceptikus ir tikiuosi, kad jau galėsim bandyti 🤞🏼🤞🏼
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai