Eleni parašė:
Sveikos, ar galite pasidalinti po ivf/fet kokios kokybės embrionai pas jus pasiliko ir tapo sėkmingu nėštumu, sveiku vaikeliu? 😉
Buvo kelti du - 4ba ir 3cc, kažkuris vienas pasiliko.
Visi kiti 9 nuo 4aa iki 2cc nepavyko
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįEleni parašė:
Sveikos, ar galite pasidalinti po ivf/fet kokios kokybės embrionai pas jus pasiliko ir tapo sėkmingu nėštumu, sveiku vaikeliu? 😉
Buvo kelti du - 4ba ir 3cc, kažkuris vienas pasiliko.
Visi kiti 9 nuo 4aa iki 2cc nepavyko
Eleni parašė:
Šviežiam kėlime 4 ab persileidau, pirmas FEat sėkmingas 3AC turiu sūnu
Eleni parašė:
Neužsiciklinkit ties tom raidėm ir skaičiais, nes jeigu embrionui nebuvo darytas pgt tai skaičius ir raidė pasako jums ne kokybę o tik jo išsivystymo stadiją tam konkrečiam momentui. Gali nepavykt su 5AA, o 2BC prikibs, tai geriau jau neturėt perdėtų lūkesčių, arba atvirkščiai - nenurašyt mažiau išsivysčiusių embrioniukų. Mano pavyzdys - Lietuvoj kėlėm 9 embrionus, dauguma buvo 4AA-5AA, bet pavyko Latvijoj su 3BC praėjusiu pgt. O per tuos nesėkmingus kėlimus vis sakydavo gydytoja oj koks gražus embrionas, lauksim su nėštumu 😀 Tai dalinuosi iš savo skaudžios patirties
Mano 5BB pgta praejes baigesi biocheminiu, 5AA taip pat po pgta - riebus neigiamas, 4BB - skaiciuojam 8 savaite nestumo, nors dar didelis kelias pries akis, bet tai toliausia - ka esame pazenge
tad tas vertinimas raidemis bent jau pagal mane, visiskai nieko nesako, jei nera pgta tirtas. Tiesa - dar vienas 5AA net nepraejo pgta, taigi
Sawlele parašė:
Pas mus Prancūzijoj net nesako kokybės, kad nestresint bereikalo. Kaip akušerė sakė - ne nuo tų skaičiukų priklauso ar prikibs.
Mums Danijoje irgi jokių skaičiuku nesakė, pasakė kiek ir viskas
Simukas parašė:
Sveiki, israsytas Estrofem po 2 tablete ir progesterono žvalutės po 2 į dieną. Ar FET dienos ryte galima isgerti estrofem tablete ir įsidėti žvakutę? Nes planuoju t…
Aš vartoju kaip įprastai, man pvz buvo Estrofem 3k.d. ir 3k. po 2 Besins žvakutes, tai deduosi/geriu kas 8 val, tai jūsų atveju vartočiau įprastai kas 12val.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai