Noo Noo parašė:
Yra kurios laukia įkėlimo?
Po birželį nepavykusio FET vėl turėtume liepos gale, jei viskas gerai 🤞🏼 Jau pradėjau ruoštis ir vartoju estrofem.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįNoo Noo parašė:
Po birželį nepavykusio FET vėl turėtume liepos gale, jei viskas gerai 🤞🏼 Jau pradėjau ruoštis ir vartoju estrofem.
Rama parašė:
Mums Danijoje irgi jokių skaičiuku nesakė, pasakė kiek ir viskas![]()
Paklausus pasako jei labai noris
per perkelima paklausiau del smalsumo ar jie matuoja taip pat - tai sake kad jo ir tada uzklausus koki embriona kelia, pasake. Bet siaip jo, visiskai neakcentuojasi i skaiciukus
Luna13 parašė:
Neužsiciklinkit ties tom raidėm ir skaičiais, nes jeigu embrionui nebuvo darytas pgt tai skaičius ir raidė pasako jums ne kokybę o tik jo išsivystymo stadiją tam ko…
Mano skaudi patirtis- 4aa po PGTa ir lb gražus- nustojo vystytis vistiek. PGTa- ne panacėja, bet gaunančioms daugiau embrionų ir vyresnio amžiaus- būtinybė.
Alyvuoge_ parašė:
Aš pirmadienį žinosiu ar bus FET, ir jei taip- kada bus
Lori28 parašė:
Sveikos, gal atsimenat kažkuri, iki kokios d Vaigauskaitė atostogauja? ☺️ Ačiū!
07-26 bus darbe
Noo Noo parašė:
Taip, penktadienį kels, o Jums?
winehouse parašė:
Taip, penktadienį kels, o Jums?
Ryt
Noo Noo parašė:
Ryt![]()
Kelintas bandymas? Kur kels? Kokios problemos?
Wagamama parašė:
Mano skaudi patirtis- 4aa po PGTa ir lb gražus- nustojo vystytis vistiek. PGTa- ne panacėja, bet gaunančioms daugiau embrionų ir vyresnio amžiaus- būtinybė.
Mano žinutės mintis buvo ne ta, kad po pgt visada pavyksta, o kad pgt skirtas nustatyti embriono kokybę 🙂 bet tik raidės ir skaičiai kokybės nenusako. Tiesiog parašiau savo pavyzdį, kad man pasisekė su mažiau išsivysčiusiu embrionu nei buvo kelti anksčiau 🙂 Galima kelti pačios geriausios kokybės embrionus, bet gausis šnipštas jei aplinka bus nedraugiška (uždegimas, aršus imunitetas ar pan), nepataikyta į implantacinį langą, bloga kraujotaka, per tirštas kraujas ir dar dešimtys priežasčių..
Labai linkiu sėkmės kitą kartą 🌸
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai