migle0505 parašė:
As is savo patirties tikrai rekomenduociau Ziobaka
As taip pat buvau pas Žiobaką, labai rekomenduoju, profesionalumas ir dėmesys.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįmigle0505 parašė:
migle0505 parašė:
Kaip jūs? Kuriame etape dabar esat?🌸
Sniegina parašė:
@Wagamama, pirmiausiai pirmąją FET ciklo savaitę buvo antibiotikų kursas (ne dėl to, kad kažkas nustatyta būtų, o labiau prifilaktiškai), taip pat estradiolio table…
Blokuotam cikle kaip suprantu veiksmas vyko?
Aš irgi geriu aspiriną, dexametazoną, probiotikus, jei pagaliau patvirtins, kad viskas ok ir FET bus- leisiuos cutaquig, ir po FET aspiriną pakeisiu į Zibor. RMC patys beReady darė, tai spėju taikys į langą 120val.
Mano gleivinė niekad nebūna stora, bet visada geros struktūros, per pirmąjį FET gal buvo apie 1cm, o šiaip apie 8mm.
Ech, bus matyt kas čia bus, bandyt bandyt ir laukt kol pasiseks arba menopauzė kol ateis 😅
Dabar žiūriu TR gydytojas pasidalinęs apie adonsus....

Wagamama parašė:
Blokuotam cikle kaip suprantu veiksmas vyko?
Aš irgi geriu aspiriną, dexametazoną, probiotikus, jei pagaliau patvirtins, kad vi…
Aš savo daktaro klausiau apie tuos langus, tai jie jau kurį laiko atsisakę receptyvumo tyrimų ir sakė ar 120h, ar 125h, ar 130h, nemato didelių skirtumų implantacijoje.
Aš galvoju taip pat: kol įmanoma, tol reikia bandyti, bandyti, bandyti. Vilties visada yra.
LaRosch parašė:
Kaip jūs? Kuriame etape dabar esat?🌸
As siuo metu susileidau viena is dvieju diferelin doziu. Dabar rugpjuti dar viena leisiuosi ir tada vizitas pas gydytoja tartis kada kelimas
Sniegina parašė:
Aš savo daktaro klausiau apie tuos langus, tai jie jau kurį laiko atsisakę receptyvumo tyrimų ir sakė ar 120h, ar 125h, ar 130h, nemato didelių skirtumų implantacij…
Turkijoj irgi nepaiso lango. Na, o RMC bando, nes atlieka mokslinį tyrimą.
Rosesakura parašė:
Ačiū , nes dabar kažkokia nesąmonė
Na jau po punkcijos, gavom 6 kiaušialastes
Kas nudžiugino, jai iki 10 kiaušialasčių, tai time laps nemokamai
taip pat naudos spermos paruošima tai punkcija+ICSI+spermos paruošimas ir 2 savaitėm progesteronas gavosi 1627€:)rytoj skambind 12 val embriologė kiek apsivaisino🙂
Trečiadienį progesterono tyrimas arr geras ar nereikia leidžiamų dar ir jai viskas ok ketvirtadieni kėlimas šviežiam cikle
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai