Lori28 parašė:
Man taip pat pirmadienį įkėlimas, hcg Jums rugpjūčio 19d? ☺️
Tai lauksim rezultatų kartu😊 Neminėjo kada hcg diena, bet tikriausiai irgi bus 19🙂
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLori28 parašė:
Man taip pat pirmadienį įkėlimas, hcg Jums rugpjūčio 19d? ☺️
Tai lauksim rezultatų kartu😊 Neminėjo kada hcg diena, bet tikriausiai irgi bus 19🙂
Sherry lady parašė:
Būtinai, kaip nuotaika-pasiruošimas? 🙂
Lori28 parašė:
Būtinai, kaip nuotaika-pasiruošimas? 🙂
Pradėjau jau naudoti Besins progesterono žvakutes. Na o nuotaika gera, kažkaip labai jau laukiu to pirmadienio, čia bus mano pirmas įkėlimas.🙂 O kaip pačios nuotaikos?😊
migle0505 parašė:
Nu va kaip visom skirtingai, nes kiek turiu pazistamu po ivf visoms kazkaip sunkiai sekasi pirmais menesiais. Ir kazkur lyg buvo straipsnis apie tai kad neva sunkes…
Vasarinuku grupeje yra moteru, kurioms pagal pasakojimus tikrai sunkiau, negu man, nuolatinis pykinimas, jegu nebuvimas - naturalus pastojimai pas jas. Man sunkiausia buvo 7 savaite, poto pradejo gereti, buna aisku sunkesniu dienu, bet manau dar pakenciama
Sunkiau del IVF tai sakyciau is mano puses tik delto, kad istisai ant vaistu, kaip laikrodukas, progesterono tableciu skonis per gerkle lenda jau, bet jau uz keliu dienu pradedame mazinti, kol paliksim tik vaginaliai, ir gal kad pilvas issiputes istisai, atrodau jau gerokai labiau tolimesniame nestume, rubai spaudzia, bet cia progesterono pagalba viskas
Pritariu merginoms- netikiu, kad fiziškai IVF nėštumas yra kažkoks kitoks nei natūralus. Be to, ir tie IVF nėštumai gali būti skirtingi. Aš su pirmuoju neturėjau jokių simptomų, kopiau į kalnus pirmą trimestrą, išnešiojau iki 41sav.
Su antruoju labai vargau- labai pykino, kankino rūgštys, nuovargis, visi simptomai iš eilės.
Kaip minėjo kita narė, sunkiausia IVF nėštumo dalis vis dėlto yra emocinė, nes vis bijai, kad kažkas nutiks, ir vis jautiesi kaip "netikra" nėščioji..
migle0505 parašė:
Nu va kaip visom skirtingai, nes kiek turiu pazistamu po ivf visoms kazkaip sunkiai sekasi pirmais menesiais. Ir kazkur lyg buvo straipsnis apie tai kad neva sunkes…
Oj aš pastojau po FET bet mano nėštumas buvo labai lengvas, papykino rytais 7-9sav kažkiek, bet nė karto nevėmiau 🙂 Apskritai tokia stipri ir sveika kaip nėštumo metu aš nesijaučiau niekada gyvenime 😀
Luna13 parašė:
Oj aš pastojau po FET bet mano nėštumas buvo labai lengvas, papykino rytais 7-9sav kažkiek, bet nė karto nevėmiau 🙂 Apskritai tokia stipri ir sveika kaip nėštumo me…
Jei neklystu su donorinem pastojote? Ar ne jus?
Inanana parašė:
Jei neklystu su donorinem pastojote? Ar ne jus?
Mano viena draugė įtariu su donorinėm pastojo, tai vėmė toliau nei matė, numetė 6 ar 8kg pirmą trimestrą, perbalus vaikščiojo ilgai 🙈
Wagamama parašė:
Mano viena draugė įtariu su donorinėm pastojo, tai vėmė toliau nei matė, numetė 6 ar 8kg pirmą trimestrą, perbalus vaikščiojo ilgai 🙈
Maciau viena ir su donorinem pastojo. Tai neveme. O kodel itariate kad su donorinem pastojo?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai