FoxLady parašė:
Taip taip, as anonimine testu maniake![]()
Pradesiu uz keliu dienu, kad sekti Ovitrelle isejima
Pasidalinkite bent su manimi😃kaip seksis. Gal bus kaio mums pavyks is pirmo karto su vienu embrionu
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFoxLady parašė:
Taip taip, as anonimine testu maniake![]()
Pradesiu uz keliu dienu, kad sekti Ovitrelle isejima
Pasidalinkite bent su manimi😃kaip seksis. Gal bus kaio mums pavyks is pirmo karto su vienu embrionu
gintaricka parašė:
Sveikos,
Einu pas Birute nw
FoxLady parašė:
Aj vykstant i prieki vyrui papasakojau forumo tipsus, tai is Santaru tiesiai i maxima nuejo granatu sulciu, griztant is Vln stojo is Mcdonalds, vakare dar ananasa p…
Priminkit plyz tipsus kokie pasiteisino😀
akveja parašė:
Priminkit plyz tipsus kokie pasiteisino😀
Tai va tie kur isvardinau
aisku cia tik prietaras, kaip kad koks dobylelis penkialapis
MC bulvytes kazkodel populiariausias, bet siaip juk cia nuodas🫢 granatu sultys, ananaso šerdis, siltos kojines. Vyras tada dar nezinojo, o tai garantuotai vilnones kojines dar butu apmoves🤣
Inanana parašė:
Pasidalinkite bent su manimi😃kaip seksis. Gal bus kaio mums pavyks is pirmo karto su vienu embrionu![]()
Zinoma, pasidalinsiu rezultatas, labai svajoju ir tikiu, bet suprantu kad statistika ne mano naudai
FoxLady parašė:
Tai va tie kur isvardinauaisku cia tik prietaras, kaip kad koks dobylelis penkialapis
![]()
MC prietaras, o visa kita logika - granatų sultys ir ananaso šerdis gimdos gleivinei dėl vitamino E. Šiltos kojinės - šalančios kojos niekam ne į naudą
FoxLady parašė:
Tai va tie kur isvardinauaisku cia tik prietaras, kaip kad koks dobylelis penkialapis
![]()
Oi geras vaizdas būtų, lauke +30, o jūs su vilnoninėm kojinėm
FoxLady parašė:
Zinoma, pasidalinsiu rezultatas, labai svajoju ir tikiu, bet suprantu kad statistika ne mano naudai![]()
kuo didziausios sekmes.
Man ikels rytoj🤞
tik dar neaisku viena ar du
FoxLady parašė:
Sveikos, na as jau po ikelimo savo 3d embriono, tik pirmas kelimas tai buvo jautru ir emocionaluHcg penktad/sestad.
Pasildykit prieš leidžiantis bent 10-15min pazasty, bent man padėjo lengviau išgyventi durius
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai