Sniegina parašė:
@Wagamama, gaila, kad nepavyko, laikykitės.
Kokius gėrėte?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSniegina parašė:
Kokius gėrėte?
Pineapple23 parašė:
Emiau per abu IVF, dabar per trecia bandysiu neimti iki kol iseis, bet taip, su darbu sunku suderinti jei klinika kitame mieste ;) seimos gydytoja labai supratinga …
Ar ėmėte tik vizitams ar ilgesniam laikotarpiui? Kokią priežastį nurodė šeimos gydytoja? Planuoju ir aš imt, nes darbe bamba kad reikia laisvų dienų.
Sniegina parašė:
O jums taip be reikalo israse antiobiotiku nuo endometrito?
Wagamama parašė:
Kokius gėrėte?
Pirma buvo 14d doxicilino, nes po histeroskopijos įtarė endometritą ir išrašė nelaukiant biopsijos rezultato (kuris galiausiai buvo neigiamas). Pirmas FET po to nepavyko.
O tada sekančiame FET cikle, pirmas 7 dienas amoxicilinas. Sis tikraja to zodzio prasme israsytas profilaktiskai, nes nebuvo nieko nustatyta ar įtarta, ka reiktu gydyti.
Paraleliai probiotikai.
_fajnulka_ parašė:
Ar ėmėte tik vizitams ar ilgesniam laikotarpiui? Kokią priežastį nurodė šeimos gydytoja? Planuoju ir aš imt, nes darbe bamba kad reikia laisvų dienų.
Kadangi zinojo, kad IVF daromas, tai pasakiau, kad silpna nuo vaistu, maudzia pilva ir negaliu dirbti ir kad numatomi dazni vizitai, o darbas neisleidzia tai daugiau nieko neklause ir iskart israse nedarbinguma
Inanana parašė:
Jei neklystu su donorinem pastojote? Ar ne jus?
Aš aš 🙂
FoxLady parašė:
Bet ne saldytuve laikete?
Man pats duris ir leidimas neskausmingas visai, tik po to skauda tose vietose lyg …
Laikiau ne šaldytuve, bet jis tirštas, palaikius šiltai net į švirkštą lengviau susitraukdavo
akveja parašė:
Merginos dar klausimas, ar galima pvz kelios dienos po fet eiti i koncerta? Stovimos vietos
Man sake gyvenk įlprastai, jis iš ten neiškris sako, bet aš galvoju reikia labai fiziškai nesiduot 🙂
Sniegina parašė:
Pirma buvo 14d doxicilino, nes po histeroskopijos įtarė endometritą ir išrašė nelaukiant biopsijos rezultato (kuris galiausiai buvo neigiamas). Pirmas FET po to nep…
Gal ir variantas tas pirmas 7 dienas FET ciklo amoxicikliną sugert 🤔 vaisingumo gydytoja paskyrė jums juos?
Wagamama parašė:
Gal ir variantas tas pirmas 7 dienas FET ciklo amoxicikliną sugert 🤔 vaisingumo gydytoja paskyrė jums juos?
Išsitirkite ar neturite alergijos jam nes aš pasirodo ją turėjau ir ojei kokios buvo alerginės reakcijos, negana to kad išbėrė taip kad vaistus teko individualiai gamintis vaistinėje paskirtus, bet ir skrandį stipriai suvarė man jie
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai