Monika 88 parašė:
Žinokit nežinau šito net bet manau turėtu būti kažkoks būdas nustatyti alergijas vaistams
Nėra tokio dalyko LT
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMonika 88 parašė:
Žinokit nežinau šito net bet manau turėtu būti kažkoks būdas nustatyti alergijas vaistams
Nėra tokio dalyko LT
Bijuunas parašė:
Lygiai tokia pati situacija ir man. Kėlė 5AA natūraliame cikle su ovitrelle. 5 dienos iki įkėlimo besin ovulės 3 kartus per dieną, įkėlimo dieną pgr buvo 146, tai o…
Taaaip 🫠😐
Tas laukimas tai 🤬
Džiugu, kad turite daug bandymų, linkiu, kad jų nereikėtų ir pasisektų greitai. Mes, deja, bet pirmu IVF išgavome tik 2. Vieną 4Aa jau kėlė - be kibimo 🥲
Dabar visos viltys rugsėjį į 3Bc ❄️
Inanana parašė:
santaros ikelia i viva santa, nw nieko
NW atsiunčia el paštu, paprašius
FoxLady parašė:
Ar kas nors kita savaite laukiate Hcg tyrimo?😏
Aš 14d po IUI laukiu 🫠
FoxLady parašė:
Aš laukiu... 1nį buvo įkėlimas, o po jo su pirmuoju mažyliu tiesiai į infekcijos skyrių ligoninėje pragulėjome, vakar tas gėris pasireiškė ir man pačiai, vėmimas, viduriavimas ir išvežė ir mane pačią į kitą ligoninę atpumpuoti lašelinėmis, tai jau bijau kažko tikėtis 😭😭 Ir tarp vaistų nebuvo išlaikyti idealūs tarpai, o tik plius minus, plius tas virusas ar kas ten 😭
FoxLady parašė:
kaip jauciates?
Auriya parašė:
Aš 14d po IUI laukiu 🫠
Man turejo buti 15d bet kadangi sventine diena, sake 14d darytis
Alyvuoge_ parašė:
Aš laukiu... 1nį buvo įkėlimas, o po jo su pirmuoju mažyliu tiesiai į infekcijos skyrių ligoninėje pragulėjome, vakar tas gėris pasireiškė ir man pačiai, vėmimas, v…
Ohh kaip gaila, kad toks sunkus periodas ispuole
Del vaistu tai ir man neiseina tiksliai pagal grafika, nes sia savaite atostogaujame, tai buna visaip..
Florencia parašė:
kaip jauciates?
Gerai siaip visumoj jauciuosi, tik visi pms simptomai nuo pat prg naudojimo pradzios, skausmingas pilvas nuo lubion, nors nera nei melyniu nei guzu, nieko.
Na ir ima jau jauduliukas
Sekmes atveju apie antradieni turetu buti implantacija, bus 8dpo
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai