akveja parašė:
Pakeiciau NW i Baltijos Amerikos klinika
O BAK gal pas Zitkute einat? As tiesiog pries sekanti kelima irgi galvoju keisti... neapsisprendziu.. 3 kelimai, 3 nesekmes
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįakveja parašė:
Pakeiciau NW i Baltijos Amerikos klinika
O BAK gal pas Zitkute einat? As tiesiog pries sekanti kelima irgi galvoju keisti... neapsisprendziu.. 3 kelimai, 3 nesekmes
Viltix parašė:
O BAK gal pas Zitkute einat? As tiesiog pries sekanti kelima irgi galvoju keisti... neapsisprendziu.. 3 kelimai, 3 nesekmes![]()
Visi ten gydytojai nuostabus, as pas Ziobakus , bet ir Zitkute nuostabi ten
binemy parašė:
Merginos o sakykit tokioje kaip NW kompensuoja daug ką kaip ir Kauno reprodukcijos centre?
Prieš 3 gerus metus mokėjom už viską apie 800 Eur + tyrimai (darėm kitur) ir + prg, pastojus. Bet mums nereikėjo papildomų procedurų. Paprastas IVF
binemy parašė:
Merginos o sakykit tokioje kaip NW kompensuoja daug ką kaip ir Kauno reprodukcijos centre?
Liepa viskas daryta, su vaistais vizitais, ir procedurom, kolkas sumokėta 1700€, daryta ICSI
FoxLady parašė:
Kad su vienguba jau tris kartus bandeme skirtingais protokolais, o rezultate visada uzauga tik vienas, kiti nepasiveja, nesistimuliuoja.
As labai gerai jus suprantu ir apkabinu. Man 4 ivf ir nu sakes kaip sunku nueit net i echoskopa ar derint vizitus su darbu ir tt. nors pas mane darbe gan laisvai galima iseiti, kai reikia, ir veliau padaryti darbus, o dabar perejau i santaras, iki kuriu man 15min vaziuoti tik... Neisivaizduoju kaip reiktu derint su intensyvesniu darbu ar vazinet is kito miesto, jau seniai buciau paluzus...
emociskai dabar tiesiog stengiuosi vaziuot i vizitus kaip robotukas, apie nieka negalvot, nukreipt kitur mintis ir tt nes jei dar i tai idedi lukesti ir vilti, labai labai sunku
summe parašė:
O gal kažkas iš senbuviu atsimena tokia sunmoon? idomiai kaip jai sekasi..
Atsimenu, kol kas per du metus nieko nemaciau, kad butu rasiusi bent jau cia
summe parašė:
O gal kažkas iš senbuviu atsimena tokia sunmoon? idomiai kaip jai sekasi..
Kažkada aš irgi apie ją pagalvojau, įdomu kaip sekasi jai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai