Inanana parašė:
Ar tikrai reikai naujo siuntimo? Cia juk tesiamas gydymas. Man sake menesi palaukti ir startuoti.
Bus dabar antras kompensuojamas IVF, tai taip, sake kad reikia.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
Ar tikrai reikai naujo siuntimo? Cia juk tesiamas gydymas. Man sake menesi palaukti ir startuoti.
Bus dabar antras kompensuojamas IVF, tai taip, sake kad reikia.
FoxLady parašė:
B atskambino, tai sako konsultacijai registruotis po 2 menesiu, tureti naujai israsyta siuntima. O gydymas butu pradedamas dar po menesio.
Remomenduociau per ta laika nieko nelaukiant tikrai kitos nuomones isklausyti
Viltix parašė:
Oo kiek as turiu draugiu, kurios visa gyvenima labai norejo vaiku ir... neturi..
Ir aš taip pat, visą gyvenimą be proto norėjau vaikų ir va, gali būt, kad taip ir neturėsiu 🤷♀️
FoxLady parašė:
Turbūt absoliučiai bet kokia PIRMA patirtis yra emocingiausiaantras kartas, vistiek jau buna kitoks, kai tai jau yra patirta anksciau.
Nebūna lengviau, būna dar naujai kitaip sunku, kai pvz po 5 nesėkmės supranti, kad esi akligatvy 🫣 arba kai nepavyksta pirmą, antrą kartą, ir galvoji trečią jau turi tikrai pavykti, bet nepavyksta, ketvirtą vėl ne... arba pavyksta ir pyst persileidimas ar sužinai, kad nesivysto, paskui ir dar kartą taip pat... ardaisi, blaškaisi savo emocijose ir jausmuose, kol pradedi širdyje pamažu susitaikyti, kad nepavyks gal ir niekada, tada ir tos nesėkmės ne tokios skaudžios 🤷♀️ pasaka be galo, kiekvienos išgyvenimai vienaip ar kitaip sunkūs ir skaudūs... vienos stringa dar su stimuliacijomis ir embrionų kūrimosi procese, kitos vėliau... laikykimės visos ❤️🫂
Aš būna pagalvoju, nu jei ir nepavyks susilaukti vaikų, tai bendruomenė, tokių pat likimo porų, bus nemaža, tai va ir bendrausim senatvėj (nes vistiek neblogai apluošinti šitų patirčių, tai bendrumo daugiau, o ir draugų atkrenta pas visus, nes kol visi "draugauja", mes procedūrom užsiimam ir depresijom) 😅 pinigų ant vaikų ir jau ant IVF nebereikės leisti, tai išleisim ant savęs 🤭😆🌴🥥🍹
FoxLady parašė:
B atskambino, tai sako konsultacijai registruotis po 2 menesiu, tureti naujai israsyta siuntima. O gydymas butu pradedamas dar po menesio.
Per tą laiką pagerkite papildų normaliai, antioksidantų, sveikai gyventi stenkitės, ir neprailgs
jei mums reikės ruoštis naujam IVF turiu planą 3mėn iki IVF ciklo susikoncentruoti į tai (ir vyrą kažkaip priversti), maž geresnės kokybės ląstelės bus
nes kolkas galvoj planas, kad tai jau būtų paskutinis mūsų IVF, tai jau reiktų išspausti max.
FoxLady parašė:
Aha, vel prasides papildu saujom ryjimas🥴
Jau daug visko skirtingo privartojus, isbandzius, kur tik kokia info pamatau, nes …
Nueikite kita men pas vaigauskaite, nieko nelaukite. Paziurekite ka ji jums sakys. Ka taikys. Nes laukti tris men ilgai jums, tuo labiau jei ir vel viena isgaus ir saldys ir vel bus fet. Tai ir vel metai ar puse metu praeis. Nieko nelaukite.
FoxLady parašė:
Jau daug visko skirtingo privartojus, isbandzius, kur tik kokia info pamatau, nes …
Man asmeniskai pirmas ivf buvo tragiskas. Is 4 pavyko kelti tik du ir tiek vargani. Kol laukiau kito geriau papildus, sportavau ir prisiziurejau mityba, vengiau cukraus. Antras ivf man padovanojo 5AA ir 3 3 AB. Plius nzn kas jums buvo skirta bet man man gonal ir meriofert mixas labai pasiteisino
FoxLady parašė:
Mano jau 3 IVF, pries pirmus du geriau ir daug vitaminu, ir sveikai maitinaus, nelabai pasiteisino tai. Si karta tik po paskutinio nepavykusio Fet pradejau sportuoti. Jei atvirai tai ir isgelbejo mane nuo visu minciu, depresiju ir panasiai. Padejo atsistoti ant koju. Tai 3 IVF pradejau pasiruosusi tiek fiziskai tiek moraliskai. Ir del vitaminu, tai siai dienai tevartoju tik folio rugsti ir bromocriprina, nes turejau padidinta ji.
Siandien jau 9 stimuliacijos diena, derlius labai geras, geriausias is visu kartu. Pirmadieni laukia punkcija, aisku tada daugiau viskas paaiskes. Bet tas pastovus vitaminu gerimas irgi nera sveikas. Visu pirma reikia ir issitirti ar ko truksta ar ne. As tyriausi ir vienintelio ko truko tai ir buvo folio rugstis. Tai tiek ir uzteko.
Pirmas kartas visada buna labai sunkus... atsimenu savo pirma nesekme. Atrode sugriuvo visos svajones i sipulius. Aisku, dar buvau naivi, atrodo IVF jau stebuklus padarys ir iskarto pavyks. Bet greit gyvenimas nuleido ant zemes.
Bet linkiu nepasiduoti, sustipreti ir vel bandyti🌹🌹
Kadangi mano nevaisingumas tiketina prastoje kokybeje (amzius, mazas rezervas), tai labiausiai koncentravausi i Q10, 400-600mg ir melatonina 2mg, veikia antioksidantiskai, bet va naudos nebuvo. Dar vartojau Aswaganda, resveratroli, spermidina ir pan, na ieskojau kas ta kokybe gerintu.
Su mityba labai sunku, nepavyksta sveikai
Sportus kitus apleidau, nes atsirado daug padelio, abu tuo pasinese dabar
tai itin gerai prablasko.
Stimuliuojantys vaistai buvo Gonal ir Menopur, per 3 stimuliacijas isbandytos skirtingos dozes, nuo aukstu iki minimaliu, bet rezultatas visada tas pats, gyd sako vaizdas lyg tu vaistu visai nesileisciau, jokio atsako.
Gal zinote ar Santarose galima privati konsultacija? Turbut ne
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai