2026.08.17 14:12 (prieš 3 sav.)
Romena (ig: psichologe_romena) jau atidarė registraciją į naujas grupes nuotoliu ir gyvai, startuos nuo rugsėjo. Labai rekomenduoju toms, kurios jaučiatės užsisukusios tuose pačiuose bandymuose, jaučiat beviltiškumą ar baimę gydytis, kurios jaučiatės vienišos nevaisingumo temoje ir pan. Reguliarūs užsiėmimai kartą per savaitę. Man čia buvo geriausia pagalba, po 2 nepasisekusių ivf, kai jau nekenčiau ne tik savęs bet ir viso pasaulio, kuriame atrodė visi su vaikais, tik aš be. Uždarose nedidelėse grupelėse nagrinėjamos ne tik nevaisingumo problemos, bet ir giliau pasikapstoma po santykius su vyru, tėvais, vaikyste, padeda suprasti, kodėl tų vaikų norime, gal kartais ir perdėtų lūkesčių susikuriam ir kas svarbiausia, padeda susigrąžinti džiaugsmą kitais dalykais, pamatyti pasaulį vėl ne per gydymosi perspektyvą. Kuo man patiko tokia grupinė terapija - kainuoja pigiau nei individuali, o tuo pačiu labai padeda išgirsti kitų moterų mintis, kurios gyvena labai panašiom nuotaikom. Mes jau keli metai po grupės vis dar labai artimai bendraujam, draugystė, gimusi skauduliuose tapo tvirta kaip uola 🫶