Rožyte24 parašė:
Merginos analizuoju savo tyrimus ir ar čia geras progesterono atsakymas norint pastoti ir esant neaiškios kilmės nevaisingumui ?
Mažas. Mano būdavo apie 42-45. Sakydavo, kad žemas ir skirdavo ovules.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Merginos analizuoju savo tyrimus ir ar čia geras progesterono atsakymas norint pastoti ir esant neaiškios kilmės nevaisingumui ?
Mažas. Mano būdavo apie 42-45. Sakydavo, kad žemas ir skirdavo ovules.
Pineapple23 parašė:
NW pas Rasa Dargiene
Sėkmės! Aš taip pat pas ją 😉
Florencia parašė:
Foxlady as dariaus su easyhome, man ir tokius mete 8dpo, 9 dpo pradejo stipret, o siandien:
Oh, kiek praleidau, sveikinimai didžiausi!!! 💜💜💜
FoxLady parašė:
Kad su vienguba jau tris kartus bandeme skirtingais protokolais, o rezultate visada uzauga tik vienas, kiti nepasiveja, nesistimuliuoja.
Aš tiek nevažinėjau, bet ir tai būna paniurzgu... stiprybės. 💜
FoxLady parašė:
Nu va sakau forume spaudimas tik buti stipria, silpna buti neturi teises ir iskart busi nurasyta![]()
Galit būti visokia, nes taip jau yra, kad didžioji dalis mūsų pereina per kalnus kalnelius. ✨️
Alyvuoge_ parašė:
Mano hcg diena rytoj, bet pasidariau šiandien - 128 🥹 Jetau kaip linkiu visoms pamatyti tokius skaičiukus! Ir tikiuosi, kad viskas bus gerai ir toliau, nors po ligo…
Sveikinimai!!! 🫶
Viltix parašė:
Oo kiek as turiu draugiu, kurios visa gyvenima labai norejo vaiku ir... neturi..
Aš visą gyvenimą norėjau vaikų. Pirmą suknytę nupirkau (tiksliai mamos išzyziau), kai buvo kokia 11 man. 😅 Nes vaikas tada galvojau, kad gražesnės nebus. 😂 Ir po to kai girdėjau, kad pirkti rūbelius neturint vaiko blogas ženklas, tai pradėjau galvot, kad pati užsitraukiau čia.😬
FoxLady parašė:
Bus dabar antras kompensuojamas IVF, tai taip, sake kad reikia.
Pavydžiu, kad jį turit. 😬
PalaimintaMAMA parašė:
Tai va aš iš kitų patirčių draugių ir nenorėjau Santarų. Nusiteikiau, kad geriau sumokėsiu daugiau. Nes jie ir nori kelti sėkmingų IVF skaičių. Nuo to priklauso užd…
Ne jis vienas toks. 😂 Čia kaip draugė apie Amšėjienę sakė. Kai valstybinėje: nemaloni, vos vieną kitą žodį pasako. Kai privačiai: tikra draugė, daug pasakoja, maloni. 😂
Pineapple23 parašė:
Siandien as po punkcijos, 20 ispunktavo kiausialasciu🌹
You rock, girl! 🫶
Pineapple23 parašė:
Pas A teko atlikti ikelima, tai baisi moteris..😅😅 tikrai nemegsta zmoniu🙈
Fui fui. 🤮
September7 parašė:
Man pas ja antras IVF suniui ant uodegos, nes pavadavo V ir turejom tik 1 brandzia kiausialaste is 15 🫣 labai atmestinai i viska ziuri.
Oi taip. Ji vadavo G per punkciją, tai nulis info, nulis pasidomėjimo apie savijautą, kai klausiau, kodėl tiek daug augo, o tiek mažai išėmė, atsakymo normalais ir negavau.
Tikrai niekam nerekomenduočiau.
Eloria parašė:
O man pas G patys geriausi įspūdžiai. Gilinosi labai į situaciją, atsakingai atrinko vaistus. Jei reikia paguodos ar išsikalbėt, tai ne tas gydytojas, bet man patin…
Nereikėjo man caca lialia, bet tik iš pradžių atrodė, kad kažką gilinasi. Po to šovė, kad nieko jis nekeis ir jei noriu - galiu pati ieškoti. Ir ieškojau. Ir radau.
Nebegrįžau pas jį daugiau.
FoxLady parašė:
O Edel kad pavare, saunuole![]()
Priminkit, kokia pas jus dabar stadija?
Viska saziningai perskaite
Edel parašė:
Neprisijungiu kasdien, bet nuoširdžiai rūpi kaip kam sekasi, tad taip, po to sąžiningai perskaitau viską. 😅🫶
Kada ikelimas?💕
Sveiki, kada taikoma dviguba stimuliacija? Ar dvigubos stimuliacijos metu yra tikimybė išpunktuoti kiaušialasčių ir gauti daugiau embrionų? Po nepavykusio FET prašiau, kad gal būtų galima taikyti dvigubą stimuliaciją, bet gal dytoja sako nematau reikalo ar būtininybės....tai nelabai supratau kodėl
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai