Vasara93 parašė:
Man nera kele, bet man pavyko su 4BB. Tas pirminis skaiciukas realiai gali buti jau pasikeites po keliu valandu. As kai ziurejau savo israsa del embrionu vystymosi …
Kaip smagu 🙂 pas mane uzsalde du 1BB, kels kartu.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVasara93 parašė:
Man nera kele, bet man pavyko su 4BB. Tas pirminis skaiciukas realiai gali buti jau pasikeites po keliu valandu. As kai ziurejau savo israsa del embrionu vystymosi …
Leila36 parašė:
Tai dar didesnis sansas
Beja, mano 5AA praejas pgta 5 dienu tobulas embrionas net nebuvo jokio kibimo
Wagamama parašė:
Na ką, merginos. Buvau pas gydytoją, aptarimas buvo viso gydymo ir apskritai situacijos prieš atsisveikinant su RMC. Tai seime visos pataisos strigo, ir kaip suprat…
Galiu pasidalinti savo istorija , gyvenu De, bet ivf keliu ėjom prieš daugiau nei 3 metus , tai nežinau kas keitėsi ( į blogą ar į gerą pusę )
Noo Noo parašė:
Kur čia taip? Mums buvo taikytas icsi, net minties apie andrologus nebuvo, nepasisekė, tai tik genetikus linksniavo, savo iniciatyva pradėjo vyras lankytis tik
Mes Vokietijoje.
Sirdute377 parašė:
Galiu pasidalinti savo istorija , gyvenu De, bet ivf keliu ėjom prieš daugiau nei 3 metus , tai nežinau kas keitėsi ( į blogą ar į gerą pusę )
Amber. parašė:
Mes Vokietijoje.
Laukiamos visos istorijos, nuomonės ir idėjos, dalinkimės grupėje. Ir būtinai paminėkit kaip finansavimas vyksta toje šalyje, kur gyvenate ir darote IVF.
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/stiprios-moterys-stipri-lietuva-kartu-uz-daugiau-gimstanciu-vaiku?replies=1#post-29665679
8stimuliacijos diena, suskaičiavo viso 23didesnius folikulus. Idomu kam buvo panasi situacija kai ispunktuoja nemazai, kiek apsivaisina? Ar saldymo kaina skiriasi nuo embionu skaiciaus? Pavaduojanti gydytoja minejo, kad tikriausiai nebus keliama siame cikle del hiperstimuliacijos rizikos. Ar fet buna kompensuojamas? Ir kaip tai skaitosi, kaip antra kompensacija ar cia to paties ivf testinumas?
_fajnulka_ parašė:
8stimuliacijos diena, suskaičiavo viso 23didesnius folikulus. Idomu kam buvo panasi situacija kai ispunktuoja nemazai, kiek apsivaisina? Ar saldymo kaina skiriasi n…
Man ir pirmo, ir antro IVF metu išpunktavo daug (22 ir 23), tada nuo stimuliacijos suvaldymo priklausys kiek iš jų bus brandžių (mūsų atveju iš 22/13 ir iš 23/17). Apsivaisinimas vėlgi priklausys nuo vyro spermatozoidų kokybės, taikomo apvaisinimo būdo (ICSI ar IVF), nuo pačių kiaušialąsčių kokybės ir laboratorijos. Mūsų atveju iš 13-12, o iš 17-9! Embrionai liko iš 12-6 ir iš 9-5. Skirtumas apsivaisinimo akivaizdus, bet ir spermogramos skirtumas tarp IVF buvo akivaizdus 🤷♀️ daug niuansų, visoms gali būti labai skirtingai. Vienos gauna daug embrionų, kitos gali ir nei vieno negauti. Jaunesnės poros dažniau gauna daugiau nei vyresnės, bet tikrai ne taisyklė tai
1 embriono įkėlimas, šviežio ar šaldyto, įeina į kompensuojamą paketą. O kaina šaldymo ta pati.
_fajnulka_ parašė:
8stimuliacijos diena, suskaičiavo viso 23didesnius folikulus. Idomu kam buvo panasi situacija kai ispunktuoja nemazai, kiek apsivaisina? Ar saldymo kaina skiriasi n…
Pas mane yra PKS ir aukštas kiaušidžių rezervas, dar manau reikia paminėti, kad kai darėmės IVF abiems su vyru jau buvo virš 30 metų. Vyro sperma taip pat su pakitimais. Punkcijos dieną išpunktuota buvo 32 kiaušialąstės, nors ultragarsu gydytoja skaičiavo virš 40, tačiau tinkamo dydžio buvo tiek. Iš jų apsivaisino 19, embrionų gavome 13, viso 9 šiaudeliai šaldymui. Dalis užšaldyti po vieną, dalis, kurie prastesni po du. Mums buvo taikytas ICSI.
Šaldymo kaina nesiskiria nuo kiekio, bent jau kiek mums sakė Santarose.
Pas mane buvo hiperstimuliacija, viskas buvo užšąldyta, ir kėlėme tik 3 cikle po punkcijos. Deja, pirmas kėlimas buvo nesėkmingas. Po hiperstimuliacijos bent man reikėjo laiko atsigauti ir gana ilgai truko, kol viskas sugrįžo į savo vietas, bet aišku, pas mane skaičiavo virš 40 folikulų per stimuliaciją, tai nėra ko norėti.
Dabar jau metai praėjo nuo pirmo kėlimo ir nesėkmės, laukiu ciklo pradžios ir grįšime dėl FET kitą savaitę, tai žiūrėsime, kaip pasiseks šį kartą.
_fajnulka_ parašė:
Išpunktavo 23, apsivaisino 12, užšaldyti 5 dieną liko 4, taikytas ICSI
Kėlė po mėnesio, mokėti nereikėjo.
Ačiū merginos labai už pasidalintas istorijas 🤗 viskas nauja, ta nežinomybė kelia papildomą stresą, tai jūsų istorijos tikrai padeda nurimti ir bent žinoti kaip gali būti 🥰 o per fet vėl reikalinga tiek pat vizitų stebėjimui? Ar tarkim užtektų pirmo vizito 2-3ciklo dieną ir tarkim poto stebėt ovuliacijos testais ir jiems pradėjus ryškėti pasirodyti gydytojui? Bandau strateguoti kaip čia reikės su darbu derintis, nes dabar tiesiog esu nedarbingume, kadangi vizitai kas 2-3dienas, važiuojam pas gydytoją 250km į vieną pusę, tai darbe sulaukiu priekaištų dėl laisvų dienų prašymo 🫣 vyras žinoma ragina nesukti galvos dėl darbo, ramiai būti nedarbingume ir nesiteisinti kaskart kur ir kodėl man reikia išvažiuoti, bet aš puikiai suprantu kokia įtampa laukia darbe grįžus po nedarbingumo 🫣
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai