Katiara parašė:
Normalu. Tai žindykit kas 3 - 4 val jei dažniau nenori. Gal ilgai žinda? Galit bandyti dar keisti pozas, white noise.
O kokia cia poza white noise?
Katiara parašė:
Normalu. Tai žindykit kas 3 - 4 val jei dažniau nenori. Gal ilgai žinda? Galit bandyti dar keisti pozas, white noise.
Julcia.P parašė:
Muzika cia tiksliau garsai visokie,youtubei jie yra
Sveikos, mamytes. Kaip jus atsimenat tuos 2 val intervalus, yoac nakti, ir is kurios kruties paskutini karta valge? Grafke segt bijau, kad neatsisegtu netycia ir neidurtu.. diena dar dar, bet nakti jis valgo kas val, pusantros ar dvi, tai jei tarkim jis atsikelia kokia 2:20, tai kita kruti reiktu siulyt 4:40, bet buna atsikelia jis, o as jau nepamenu, ar pirma, ar trecia jis cia keles. Bandziau uzsirasinet ant lapuko, tai net vyras klause, ka tu ten vis rasai vidury nakties bet kazkaip issibudinu su tais uzrasais.. gal turit kokiu gudrybiu?
Dziulyte parašė:
Sveikos, mamytes. Kaip jus atsimenat tuos 2 val intervalus, yoac nakti, ir is kurios kruties paskutini karta valge? Grafke segt bijau, kad neatsisegtu netycia ir ne…
As telefone turiu programa Baby Daybook. Joje gali viska zymeti zindyma, maudyma, miegojima ir t.t. zymiuosiu kuri krutis, pradzios ir pabaigos laika. Man ji labai naudinga
Dziulyte parašė:
Sveikos, mamytes. Kaip jus atsimenat tuos 2 val intervalus, yoac nakti, ir is kurios kruties paskutini karta valge? Grafke segt bijau, kad neatsisegtu netycia ir ne…
Yra tel programėlių
Dziulyte parašė:
As atsisiunciau programa i tel žindymo laikotarpis,nes pastoviai pamirsdavau is kokios maitinau ir kelinta
Dziulyte parašė:
Man asmeniskai 2 val yra tik orientyras. Buna, kad pakeiciu po pusantros ar po triju val. Pasiziuriu, kuri krutis pilnesne, ta ir duodu. O nakti mergina miega tame sone, is kurios puses valge. Tai jei prasibunda, perstumiu i kita sona ir zindau is kitos kruties. I laikrodi ne visada paziuriu. Arba paziuriu tik po visko. Bet ji pas mane nakti gerai miega, keliasi kas 2-4 val. Retai buna, kad atsikeltu uz valandos. Kartais buna, kad visa nakti zindau is vienos kruties, nes taip patogiau (jeigu buname kur isvyke). Ir tik paryciais apkeiciu.
Pamenu, su pirmagimiu irgi rasydavau minuciu tikslumu is kurios kruties kada valge. Dabar to nedariau nei viena diena. Bet mano situacija dekinga tuo, kad krutys nesiguzuoja (tfu tfu, kad tik neprisisneketi). Merginos svoris auga gerai. Tai ir nekvarsinu sau galvos, kad viskas butu tiksliai.
Dziulyte parašė:
pas mane visada buna vienas tklotukas nes vis dar bega kai maitinu, tai pries zindyma pakeiciu
Dziulyte parašė:
Nemanau, kad kas pasikeis jei ir neseksit nakti tu dvieju valandu, nes cia tik teorinis orientyras, nebent yra kokiu problemu. O telefona laikyti prie vaiko per nakti kazin ar lb gerai. Siaip jei vaikas bent kas 2-3 val kelias tai pagal krutu pilnuma galima spresti is kurios anksciau zindete.
As kokius 2 men turejau ta programele, buna vaikas verkia, valgyt nori, o as ieskau, kur mano tel, poto dar kol pazymi ten viska, tai vaikas isirekes nusprendziau pabandyti be tos programeles, kai keldavos dukart, tai dar nieko, bet kai dabar po kokius 5 keliasi, tai maisausi. Bet aciu labai uz komentarus! P.s. man vienoj kruty jau kokius 6 kartus buvusi laktostaze, su temperatura ir be jos..