Rasytė12 parašė:
Labas rytas,
Vaikas jaučiasi gerai, pilvuko nepučia. Linksmas,kakoja garstyčių spalva. Bet atso…
Tikrai gali
Rasytė12 parašė:
Labas rytas,
Vaikas jaučiasi gerai, pilvuko nepučia. Linksmas,kakoja garstyčių spalva. Bet atso…
Tikrai gali
O idomu, kiek maitinimu beveik 4 menesiu kudikiui yra reikalinga, nes man jau tik 6, kartais 7 like, nakti valgo tik karta, o diena kas 3 val. bet kas keisčiausia, tai jis net neprašo ir kartais buna ir 4 praeina, jei ilgesnis miegas tarpe buna, miegodamas isvis nevalgo. Galvoju, gal reiktu daugiau siulyt? kiek mazdaug suvalgo nezinau, nes is buteliuko nesu maitinus. bet i neprivalgiusi vaika tikrai nepanasus, pavalges buna laimingas, svoris auga puikiai.
Laba diena mamytes.
Kreipiuosi pagalbos.
Mano mažyliui 3 mėnesiai. Krūtimi maitinau pirma mėnesį. Tada teko pereiti ant buteliuko. Vel bandem grįžti prie krūties. Sekmingai sekesi tik tam tikrą laika. Noriu grįžti prie krūtinės. Ar dar įmanoma??? Prašau pasidalinkite patirtimi ir patarimais ❤️
Beccaa parašė:
Laba diena mamytes.
Kreipiuosi pagalbos.
Taip, įmanoma! Tik reikės daug kantrybės ir abiejų darbo 😉
laukų vėjas parašė:
Taip, įmanoma! Tik reikės daug kantrybės ir abiejų darbo 😉
Nuo ko pradėti? Nes dabar pakolkas gaunasi nelabai gerai. Ir specialiai laukiu,kad labiau išalktų,bet prie krūties pridėjus pradeda verkti ir cypti..😟 bandžiau naktį miegantį, bet vistiek tas pats 😟
Beccaa parašė:
Nuo ko pradėti? Nes dabar pakolkas gaunasi nelabai gerai. Ir specialiai laukiu,kad labiau išalktų,bet prie krūties pridėjus pradeda verkti ir cypti..😟 bandžiau nakt…
Odos kontaktas labai svarbu, išsirenkite abu pliki pagulinėkite, tegu užuodžia pienuką... Gal nereikia labai laukti kol išalks, nes tada norės greitai pasisotonti ir pyks, nes iš krūties sunkiau traukti. O jūs šiuos tris mėnesius maitinone nutrauktu pienuku ar mišinuku? Ar ne sumažėjusi stipriai pieno gamyba? Na galiu tik pasikartoti, kad prireiks daug kantrybės.. Bandykit vis siūlyti ir siūlyti, ant kamuolio šokinėjant, apsnūdusiam, nešiojant, na kaip tik sugalvosite
laukų vėjas parašė:
Odos kontaktas labai svarbu, išsirenkite abu pliki pagulinėkite, tegu užuodžia pienuką... Gal nereikia labai laukti kol išalks, nes tada norės greitai pasisotonti i…
Aš du menesius maitinau krūtimi. Tada del sveikatos problemų, teko nusitraukineti. Nusitraukiu per 6min apie 200ml. Bet jau nebegaliu. Noriu grįžti vel prie krūties. Kiekvieną dieną norisi verkti. Save griaužiu iki negaliu..kiekvieną dieną jaučiuosi bloga mama,nes praradau krūties ryšį. Bandžiau ir ant kamuolio, ir white noise garsus. Nieks nepadejo..
Bet kaip elgtis, jeigu as noriu grįžti prie kruties o jis jos neima, kaip pripratinti. Nes neimant jis bus alkanas. Ko pasekoje duosiu vel buteliuką su pienuku ir vel nebenores krūties. Vel viskas nuo pradžių..
Beccaa parašė:
Aš du menesius maitinau krūtimi. Tada del sveikatos problemų, teko nusitraukineti. Nusitraukiu per 6min apie 200ml. Bet jau nebegaliu. Noriu grįžti vel prie krūtie…
Visų pirma - maitinimas tai dar ne viskas. Jūs esat vienintelė ir geriausia mama savo mažyliui! Nepakeičiama!
Jei norite grįžti prie žindymo- kelias nėra lengvas, bet įmanomas. Žindyti gali, net niekada negimdžiusios moterys
Labai rekomenduoju prisijungti prie Facebook'e esančios grupės "Žindykime kartu". Paieškoje įsivedus "relaktacija" rasite tiek asmeninių patirčių ir istorijų kaip mamoms sekėsi grįžti prie krūties, tiek naudingų patarimų.
Šiek tiek informacijos rasite čia: www.zindymas.lt/kaip-atsisakyti-misinuko
Manau naudingiausia būtų - sertifikuotos žindymo konsultantės konsultacija, kur kartu susidėliotumėte planą. Įtariu dabar gyvai neatvyskta, bet gal pavyktų kažkokią nuotolinę konsultaciją gauti.
Sėkmės šiame kelyje!
Beccaa parašė:
Aš du menesius maitinau krūtimi. Tada del sveikatos problemų, teko nusitraukineti. Nusitraukiu per 6min apie 200ml. Bet jau nebegaliu. Noriu grįžti vel prie krūtie…
Gal pyksta nes nebėga iškart pienas. Iš buteliuko bėga iškart, o iš krūties praeina kažkiek laiko kol "paleidžia" pieną. Man greičiau įvyksta tas pieno paleidimas, jei bučiuoju į galvytę ir mintimis vizualizuoju žindymą.