Alisan parašė:
Palatos dydžiu bet rinktis negalima. Atsilaisvino ir eini pagal eilę.
Vyras sake, kad jam leido pasirinkt. Sake viena atsilaisvinus, bet kai isvalys bus kita geresne, jis apsiziurejo ir laukem tos kitos.
Santariškių g. 2, Vilnius, VilniusAlisan parašė:
Palatos dydžiu bet rinktis negalima. Atsilaisvino ir eini pagal eilę.
Vyras sake, kad jam leido pasirinkt. Sake viena atsilaisvinus, bet kai isvalys bus kita geresne, jis apsiziurejo ir laukem tos kitos.
Uppe parašė:
Nu žiūrint nuo personalo tuo metu priklauso jeigu atsilaisvina skirtingų dydžių palatos tai gal ir pasiūlo.
lina88sta parašė:
Kazin kokie gydytojai atlieka cpo, gal zinot kokias pavardes ir koks geriausias?
Toks juokas, kad aš net nežinau kas man cpo darė. 😄 Bendravau operacinėje tik su anesteziologe, o kiti neprisistatė, nelabai tas ir rūpėjo. Bet cpo padarė puikiai, randas susiųtas labai gerai, gijo greitai be komplikacijų.
Turiu rytojui siuntimą. Pagal siunčiančios gyd. Tai tiesiog pažiūrėt ar skatint , ar ką čia su manim daryt.
Ryt tiesiog lygiai 40 sav. Jaučiuosi gerai , jokių gimdymo simptomų nejaučiu . Buvo nustatytas GD , bet tik dėl to , kad pradžioj labai vemiau ir valgyt negalėjau . Dabar cukrus rytinis 4.3-4.8.
Turiu viršvorį , pirmiems nėštumą , per vią nėštumą priaugau 6 kg , +- tiek ir rekomendavo su viršsvoriu .
Įdomios patirtis ką darė jums atvykus su siuntimu "tiesiog pažiūrėt ką daryt".
Įrašas perkeltas iš kitos temos
Ne už ilgo sueina gimdymo terminas. Gydytoja perinatologė į apžiūros lapą įrašė "gimdyti IIb arba III lygio ligoninėje", nors realiai rizikos veiksnys yra tik mano didesnis amžius. Mielai ir gimdyčiau ten, Santarose ar Kaune, man atrodo taip būtų saugiau, tačiau arčiausia man yra mažo miesto ligoninė. Jos lygis yra IIa. Kas yra žemesnės kategorijos ligoninė. Gimdymas bus trečias, tad neramu, kad prasidėjus sąrėmiams nespėsiu nuvykti į Vilnių. Nuosavu automobiliu kelionė iki ten trunka apie 2 valandas. Iš anksto į ligoninę, kaip sakė gydytoja, niekas neguldo, jei gimdymas prasideda laiku. Ar jeigu kviesčiau greitąją pagalbą prasidėjus sąrėmiams jie mane tiesiai vežtų į III lygio ligoninę, ar vežtų pirmiausia į artimiausią mažo miesto ligoninę, o paskui pervežtų į Santaras? Kaip būna daromi tokie dalykai? Kaip jūs darėte esant tokiam "siuntimui"? Nes tikriausiai, esant trečiam gimdymui, savarankiška ilgesnė kelionė į ligoninę gali baigtis gimdymu pakelėje.
Tinaina parašė:
Jei kas gausit pogimdyvine 250 palata, saldikly pamirsau saldancius paketus, tai galite drasiai imti ir naudotis🙂
Tai palatos tvarkomos, jų ten jau nebus 😀
Tinaina parašė:
Jei kas gausit pogimdyvine 250 palata, saldikly pamirsau saldancius paketus, tai galite drasiai imti ir naudotis🙂
Yra palatose šaldytuvai su šaldikliais? Ar pagelbėjo tie paketai?
Eri5 parašė:
Turiu rytojui siuntimą. Pagal siunčiančios gyd. Tai tiesiog pažiūrėt ar skatint , ar ką čia su manim daryt.
Mane taip pat mano priziurinti gydytoja atsiunte "paziuret tiesiog", nes turejau hipertenzija ir buvo jau beveik terminas. Tai Santaru priemime dirbusi akusere atrode nelabai patenkinta, ko atvaziavau, po to pamatavo tonusus ir tt. Tada labai formaliai apziurejo gydytoja rezidente, paklausinejo ir tiek - pasake, kad kol kas nemato reikalo nieko daryti ir issiunte namo.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai