musuudrabuziai parašė:
Sveikos. Noriu paklausti tos kurios gimdėte šiais metais ar neperseniausiai ar duoda gimdymui aprangą ar visdelto savo reikia turėti?
Santarose nedavė, savo turėjau.
Santariškių g. 2, Vilnius, Vilniusmusuudrabuziai parašė:
Sveikos. Noriu paklausti tos kurios gimdėte šiais metais ar neperseniausiai ar duoda gimdymui aprangą ar visdelto savo reikia turėti?
Santarose nedavė, savo turėjau.
Diskusija perkelta iš kitos temos
Sveikos, gal kas gali pagelbėti artėja liepos 14d turi būti vaikui kojų operacija ir jokios žinios nei iš daktarės nei iš klinikų. Susisiekti taip pat neįmanoma. Gal kas žinote kiek laiko iki operacijos turėtu pranešti? Nes dar reikia pasidaryti visus tyrimus esu labai pasimetusi🥺
Labas rytas, jus man pasakykit, kai gimdėte Santariskese kur jus statėte automobilį? Arba pvz vyro automobilis kur buvo priparkuotas, nes ten aikštelės ir visur mokama. O pagimdyti tą pačią akimirką neįmanoma 🫣 dėl ko klausiu nes aš vakar kai buvau Santariskese vizitui pastačiau auto beveik 2 valandoms sumokėjau 3,40 eur. Tai jei vyras bus parą, ar dvi paras tai suma susidarys nemaža 😱
musuudrabuziai parašė:
Labas rytas, jus man pasakykit, kai gimdėte Santariskese kur jus statėte automobilį? Arba pvz vyro automobilis kur buvo priparkuotas, nes ten aikštelės ir visur mok…
Paros kaina - 10 eur. Kai mašina stovi 24 val., automatiškai kaina pasikeičia.
Pasitaisau - dabar paros kaina 11,50. https://santarosparkavimas.lt/lt/aiksteles/aiksteles-2#aikstele-p1
Elsmi-na parašė:
Paros kaina - 10 eur. Kai mašina stovi 24 val., automatiškai kaina pasikeičia.
Ačiū ☺️
a.bul parašė:
Bet ir privačiose, kurios yra kondicionoeriai, pultelis 1 ant aukšto, reikoa eiti prašyti ir būna nepatenkintos, kad paprašai ir bent jau mum mėtė replikas ,kad nie…
Pas mus kondikas buvo įjungtas non stop ant +23, nors lauke net nekepino. Gimdźiau liepos 2d.
musuudrabuziai parašė:
Man davė marškinius. Buvo planinis cpo, sakė netepkit savo🤣
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai