Aidinė parašė:
Aš taip kaip ir Jūs laukiu biopsijos rezultatų, labai neramu
Manau viskas bus gerai,jai nera labai stiprus pakitimai, pas mane rado HSIL
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįAidinė parašė:
Aš taip kaip ir Jūs laukiu biopsijos rezultatų, labai neramu
marijaesteka@@ parašė:
Pas mane irgi
Žpv16,
Aidinė parašė:
Pas mane irgiŽpv16,
Pas mane zpv 16 ir 33 HSIL ,bet kaip nuvažiavau,pasakė vėžio nėra,bet yra pakitimai,jie nėra labai didelį, bet biopsija paime,žiurės ar cin 2 ar cin3 ,tada operacija,o jus nusiraminkite, pabūkite su šeima,apie tai dabar negalvokite🙂
Jūratė Bar parašė:
Turbūt po biopsijos paaiškės ar reiks, ar ne. Šiaip bent jau Lsil pakitimų atveju nereik operacijos-yra vaistai, kurių pagalba tie pakitimai išnyksta. Bet hsil paki…
Gal žinote kokie tie vaistai? Nes mano ginekologė nieko neminėjo apie juos. Apie skiepus net užsiminė tik po pusės metų...
ReginaAleksandra parašė:
Gal žinote kokie tie vaistai? Nes mano ginekologė nieko neminėjo apie juos. Apie skiepus net užsiminė tik po pusės metų...
Papilocare yra makšties gelis,nuo zpv,reik naudoti puse metu,mėnesiui 70 euru,tai skiepai geriau manau
ReginaAleksandra parašė:
Žinokit vaistų pavadinimo nepamenu, nes jau praėjo nemažai metų, bet jie buvo receptiniai geriami pagal schemą ir papildomai Papilocare.
Ir skiepytis tikrai verta, nepaisant amžiaus.
Aš pamėginsiu e-sveikatoje pažiūrėti-gal rasiu tų vaistų receptą.
ReginaAleksandra parašė:
Vaistas: Inozino acedobeno dimepranolis.
Jūratė Bar parašė:
Vaistas: Inozino acedobeno dimepranolis.
Padėjo jums?
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai