Jogurtiniai blynai su moliūgų sėklų „gėlytėmis“
Ingredientai: Natūralus jogurtas - 1 pakelis, Miltai - 0.75 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 valgomasis šauk.
Išplakite kiaušinius su jogurtu, po truputį maišydami supilkite miltų, cukraus, druskos ir sodos mišinį. Palikite 10-15 minučių pastovėti. Įpilkite aliejaus ar sviesto, išmaišykite, dėkite po šaukštą į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant labai silpnos ugnies. Blynelių viduryje išdėliokite moliūgų sėklas, apkepkite iš abiejų pusių.