Jogurtiniai blynai su moliūgų sėklų „gėlytėmis“

Ingredientai: Natūralus jogurtas - 1 pakelis, Miltai - 0.75 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 valgomasis šauk.

Išplakite kiaušinius su jogurtu, po truputį maišydami supilkite miltų, cukraus, druskos ir sodos mišinį. Palikite 10-15 minučių pastovėti. Įpilkite aliejaus ar sviesto, išmaišykite, dėkite po šaukštą į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant labai silpnos ugnies. Blynelių viduryje išdėliokite moliūgų sėklas, apkepkite iš abiejų pusių.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.