Kepti lavašo suktinukai su varške, sūriu ir žalumynais
Ingredientai: Didelis lavašas - 2 vienetai, Varškė - 300 gramų, Feta sūris - 150 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Krapai - 1 pundelis, Sviestas - 50 gramų, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejaus (formai patepti) - 1 valgoma.
Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su sutrupinta feta, pertrinta varške, berkite smulkintus žalumynus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais. Viską labai gerai išmaišykite, ištrinkite. Lavašus išsukite, aptepkite varškės ir sūrio mase, susukite, supjaustykite 3-4 cm ilgio suktinukais. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, patepkite aliejumi. Suktinukus sudėkite vieną šalia kito. Ant viršaus išdėliokite sviesto gabaliukus. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. iki kol sūriai išsilydys, viršus gražiai apskrus. Šį užkandį tinka patiekti su sultiniu ar stipria juoda arbata. Užkandis puikiausias dar karštas, tačiau išlieka skanus ir atvėsęs.