Keptos varškės ir vyšnių desertas

Ingredientai: Varškė - 200 gramai, Cukrus - 100 gramai, Sviestas - 50 gramai, Kiušiniai - 4 vienetai, Citrinos žievelė - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 200 gramai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Konservuotos vyšnios - 20 gramai.

Per tinklelį sutrinkite varškę ir sumaišykite ją su cukrumi, išplaktais kiaušiniais, tarkuota citrinos žievele bei minkštu sviestu. Viską gerai ištrinkite ir sudėkite į sviestu pateptas kepimo formeles. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir kepkite orkaitėje, kol desertas gražiai paruduos. Ištraukite ir papuoškite jį plakta grietinėle bei konservuotomis vyšniomis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.