Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
Ingredientai: Krabų lazdelės - 200 gramų, Sūris - 200 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės, Džiūvėsėliai - 1 sauja, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai.
Krabų lazdeles smulkiai sutarkuokite arba sutrinkite blenderiu. Sūrį stambiai sutarkuokite. Sumaišykite, įspauskite česnako, įmuškite kiaušinius. Išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais. Išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kotletukus, juos apvoliokite džiūvėsiuose ir apkepinkite įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Skanus ir karšti, ir šalti!