Lavašo suktinukai su pikantiškomis salotomis

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Kiaušiniai - 6 vienetai, Sūris - 150 gramai, Krapai - 1 sauja, Petražolės - 1 sauja, Česnakas - 4 skiltelės, Grūdetosios garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai.

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite. Sūrį sutarkuokite. Žalumynus ir česnakus susmulkinkite. Viską sumaišykite, dėkite majonezo, garstyčių ir gerai permaišykite. Lavašą ištieskite ir ištepkite gauta mase. Standžiai susukite. Palaukite porą minučių ir supjaustykite. Į stalą tiekite dar po 10-15 min., kuomet lavašas įsigers ir šiek tiek suminkštės. Skanus, sotus ir tikrai ypač lengvai paruošiamas užkandis.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.