Lengvi pusryčiai su varške ir dribsniais

Ingredientai: Varškė - 500 gramai, Cukrus - 100 gramai, Grietinė - 100 gramai, Razinos - 100 gramai, Kukurūzų dribsniai - 200 gramai.

Sumaišykite grietinę, varškę, razinas, kukurūzų dribsnius ir cukrų. Sudėkite į silikoninę formą ir palaikykite, kol sukietės.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.