Pupelių salotos su pievagrybiais

Ingredientai: Virtos pupelės - 100 gramai, Pievagrybiai - 100 gramai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skardinė, Svogūnas - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas.

Supjaustykite svogūną ir pievagrybius, pakepinkite aliejuje, kol išgaruos skystis. Sudėkite pupeles, smulkintą česnaką ir majonezą, gerai išmaišykite ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.