Silke ir burokėliais įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Kiaušiniai - 4 vienetai, Burokėliai - 3 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Žalumynai (įvairūs) - 1 sauja, Majonezas - 150 gramai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis.

Burokėlius išvirkite. Smulkiai sutarkuokite. Kiaušinius išvirkite, nulupkite, perpjaukite perpus ir išimkite trynius. Kiaušinių trynius sutrinkite šakute, sumaišykite su labai smulkiai pjaustytu svogūnu, tarkuotais burokėliais, puse labai smulkiai pjaustytos silkės, pagardinkite druska, pipirais, smulkintu česnaku bei žalumynais. Užtaisykite majonezu ir gerai permaišykite. Gautą įdarą sudėkite į baltymų puseles. Ant viršaus uždėkite po gabaliuką likusios silkės, papuoškite žalumynais. Sotus, skanus ir nebrangus užkandis!

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.