Šiltos pievagrybių salotos

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramai, Sūris - 150 gramai, Kukurūzai - 1 skardinė, Svogūnai - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druskos, pipirų - 1 žiupsnelis.

Svogūnus supjaustykite kubeliais, pakepinkite įkaitintame aliejuje iki kol pagels. Tuomet sudėkite pavalytus, kubeliais pjaustytus grybus ir viską kepinkite dar 5 - 10 min. Sūrį sutarkuokite ir įmaišykite į dar šiltus grybus (šiek tiek sūrio galite pasilikti papuošimui). Į salotas įmaišykite nusunktus kukurūzus. Salotas pagardinkite druska, pipirais, užtaisykite trupučiu majonezo. Salotas tiekite dar šiltas. Jas galima pagardinti įvairiais smulkintais žalumynais. Jos tinka kaip garnyras prie mėsos, paukštienos patiekalų.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.