Šiltos pievagrybių salotos
Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramai, Sūris - 150 gramai, Kukurūzai - 1 skardinė, Svogūnai - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druskos, pipirų - 1 žiupsnelis.
Svogūnus supjaustykite kubeliais, pakepinkite įkaitintame aliejuje iki kol pagels. Tuomet sudėkite pavalytus, kubeliais pjaustytus grybus ir viską kepinkite dar 5 - 10 min. Sūrį sutarkuokite ir įmaišykite į dar šiltus grybus (šiek tiek sūrio galite pasilikti papuošimui). Į salotas įmaišykite nusunktus kukurūzus. Salotas pagardinkite druska, pipirais, užtaisykite trupučiu majonezo. Salotas tiekite dar šiltas. Jas galima pagardinti įvairiais smulkintais žalumynais. Jos tinka kaip garnyras prie mėsos, paukštienos patiekalų.