Sluoksniuotas želė desertas taurelėse

Ingredientai: Vanduo - 1200 mililitrai, Įvairių skonių želė - 3 pakeliai.

Ištirpinkite vandenyje želė (taip, kaip nurodyta ant pakelio). Įpilkite į kiekvieną indelį (tai gali būti taurės, stiklinės) po šaukštą ar du pasirinkto skonio želė, paverskite šonu, padėkite sustingti. Tada pilkite kitokią želė, paverkite į priešingą pusę. Taip galima sluoksniuoti iki pat viršaus.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.