Sočios sluoksniuotos salotos
Ingredientai: Žuvies filė - 300 gramai, Svogūnai - 3 vienetai, Pievagrybiai - 250 gramai, Ryžiai - 0.5 stiklinės, Sūris - 200 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 300 gramai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.
Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius. Pasūdytame vandenyje išvirkite žuvį, supjaustykite mažais gabaliukais. Apkepkite aliejuje grybus, kiaušinius išvirkite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Apkepkite smulkintus svogūnus. Sluoksniuokite salotas: virta žuvis, majonezas, grybai, majonezas, ryžiai, majonezas, svogūnai, kiaušiniai ir majonezas. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Papuoškite žalumynais, palaikykite šaldytuve 2-3 valandas ir patiekite.