Šokoladiniai pyragaičiai su kremu
Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai, Miltai - 6 valgomieji šaukštai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 200 gramai, Cukraus pudra - 200 gramai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Kreminis sūris - 400 gabala.
Visų pirma sumaišykite tešlą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, įsijokite kakavą ir miltus, perplakite. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardelę (dydis: 35 x 28 cm). Kepkite iki 180 - 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., tačiau tai priklauso nuo orkaitės, patikrinkite dantų krapštuku. Iškeptą biskvitą išveskite ant švaraus rankšluosčio, palaukite, kol atvės. Tuomet nuimkite kepimo popierių, o biskvitą perplaukite išilgai į dvi dalis. Jas įsukite į švarius rankšluostukus. Išplakite kremą. Sviestą išplakite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki kol masė pabals, bus puri ir vienalytė. Tuomet sudėkite kreminį sūrį ir išplakite iki purumo. Sutepkite pyragaičius. Biskvitus atsargiai išvyniokite, paskirstykite kremą, vėl susukite, šiek tiek paspauskite. Valandą laikykite šaldytuve, o tuomet supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Puikus desertas! Pyragaičius galite glazūruoti šokoladu, į kremą galima įmaišyti vaisių, uogų.