Sultinga vištienos filė

Ingredientai: Vištienos filė - 4 vienetai, Malti džiūvesėliai - 200 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Majonezas - 100 gramai, Garstyčios - 50 gramai, Česnakas - 3 skiltelės.

Supjaustykite vištienos filė ne storesniais kaip 0,5 cm storio kepsneliais, pabarstykite druska, pipirais. Į vieną lėkštę įberkite džiūvėsėlių, kitoje išplakite kiaušinius. Vištieną pavilgykite plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, vėl plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Palaukite 5 minutes ir kepkite aliejuje ant vidutinio stiprumo ugnies iš abiejų pusių. Patiekite su tokiu padažu: sumaišykite garstyčias, majonezą ir tarkuotą česnaką.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.