Vištienos salotos su salierais ir raugintais agurkais

Ingredientai: Vištiena - 300 gramai, Saliero šaknis - 150 gramai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Rauginti agurkai - 2 vienetai.

Perpjaukite agurkus, išimkite sėklas, supjaustykite. Išvirkite vištieną, atvėsinkite ir susmulkinkite mažais kubeliais. Saliero šaknį nulupkite, supjaustykite 5 mm storio gabalėliais arba plonais šiaudeliais. Padažui majonezą sumaišykite su garstyčių grūdeliais. Visus salotų komponentus sumaišykite, pagal skonį pagardinkite druska ir užpilkite paruoštu padažu, gerai išmaišykite. Palaikykite šaldytuve pusvalandį ir patiekite.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.