Vištienos salotos su salierais ir raugintais agurkais

Ingredientai: Vištiena - 300 gramai, Saliero šaknis - 150 gramai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Rauginti agurkai - 2 vienetai.

Perpjaukite agurkus, išimkite sėklas, supjaustykite. Išvirkite vištieną, atvėsinkite ir susmulkinkite mažais kubeliais. Saliero šaknį nulupkite, supjaustykite 5 mm storio gabalėliais arba plonais šiaudeliais. Padažui majonezą sumaišykite su garstyčių grūdeliais. Visus salotų komponentus sumaišykite, pagal skonį pagardinkite druska ir užpilkite paruoštu padažu, gerai išmaišykite. Palaikykite šaldytuve pusvalandį ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.